Beg Make Up, Korang Ada??

Semalam baca entry Eliss. Pasal beg make up.

Maka aku yg tengah bosan tahap gaban ni nk buat la gak entry bertajuk sama, sebab Eliss kata dia tag sapa yg baca entry tu. 

Yang ni latest beg makeup la. Yang dulu-dulu tak penah pon snap gambar nya.


Tadaaaaaaa.. ni la dia beg mekap aku. Kaler feveret aku ni. Penuh dalam dia sebab beg ni kocik aje saiz sebenar dia.. Yang ni aku bawak hari-hari ke opis. Tacap-tacap sket lepas solat Zohor dan Asar. Tak mekap beria dah pon masa tu.



Beg mekap aku ada cap HP lagi. hehe. Actually ni free gift masa ITmate aku g beli laptop n PC utk opis aritu. Ada macam-macam free gift dapat, tapi aku cilok yang ni..eh bukan cilok, tp amek dengan kebenaran laaa..


Isi didalam : Compact powder Garnier (brand berubah2 setiap kali stok abes), lipstick Revlon dan in2it, eye shadow Cosway, serum Safi Rania, krim Safi Rania, eyeliner Cosway dan Elianto, perfume roll-on. Semua yg murah-mampu-milik saje :)

Tapi aku memang suka la ngn set Safi Rania yg aku pakai sekarang ni. 

Yang kt poket sisi beg ni, dlm pack kaler putih tu adalah pil Noriday yg aku makan separuh jalan saje. Haha itu pon nk letak dalam beg mekap ke??


Yang ni pulak adalah tuan punya beg mekap yg bermasam mukakalau senyum, manis mukanya menghadap jam pagi tadi. Tensen ahh apsal sekarang jalan ni jam pulak. Minggu2 lepas tak jam pon!

Sekian.

Korang, kalau dah baca ni aku pon selamba nk tag korang. Tp kalau malas takpa, aku tak paksa ngehngeh!



5 words from u:

Kancilbiru said...

alamak..tak dak beg mekap..camna? hehe

.: Ain Rusli :. said...

alahhh..nyesal baca entry che lee nehh..dah kene tag!hahaha..xleh nak buat lagi lah..xde gambo..nnt la len kali buat tag ni eh..hehehe

lydzar said...

hehe aini, take ur time..

lydzar said...

niza, tak pa..hang buat beg laptop lah..boleh?

Iela Fazielah said...

kena tag jugak lah ni ye... xpe i like it!!!! nnt akak wat n3 nyer tp i pun xde beg make-up jugak...camne....??/

 

MommaLydzar Logo

MommaLydzar Logo

Nuffnang Logo

Nuffnang Logo

Alkesah Kehidupanku ®