“KID’S FUN TIME CONTEST BY FUNZ-UNIVERSE & SIMFONIKASIH.NET”

OK, masa utk contest pulak!!!

Tadi dok jalan-jalan sane sini mencarik ilham, tetiba tersinggah kt satu blog yg join contest ni. Bila tengok baby ala-ala botak kt bawah, teringat pulak kt my botak Hadif ~botak time dia kena ruam hari tu~
Macam comel jer kalo my botak Hadif pon join contest si botak dalam gambar ni :)




Bila check syarat-syarat kelayakan menyertai contest, rasanya cukup dan dapat mematuhi semua syarat tersebut.

So ini dia gambar yg akan dipertaruhkan dalam contest ni  .. GOOD LUCK DEAR!



Maklumat yang diperlukan untuk setiap penyertaan:

- Saya ialah…. Follower http://funz-universe.blogspot.com 

- Nama yang digunakan untuk follow atau nama di Facebook 
Lydzar

- Nama penuh. - 
Norliza Rusman

- Nama anak dan umur
Muhammad Hadif Mifzal b Kamaruddin
1 Tahun

- Email
lydzar@gmail.com
- Penerangan gambar (minimum 30 perkataan)

Gambar ni di ambil dekat swimming pool apartment kami. Ni 1st time Hadif terjun tiruk masuk swimming pool. Bukan main seronok dia bila kaki menjejak air. 'Pokpok' air dengan sangat hepi. Suruh main kt atas pelantar je, tp dia berkeras nk merangkak masuk dalam kids swimming pool tu. Mana boleh lagi la..belum sampai level lagi tu. Dia memang gelak sakan dan sgt seronok la main air tu. Abes je sesi swimming, terus kena selsema :D



 THIS CONTEST IS BROUGHT TO YOU BY http://funz-universe.blogspot.com & www.simfonikasih.net



 Doakan Hadif dapat menang hadiah tau!

p/s : Dua botak kt atas tu memang sangat comels kan! :)


3 words from u:

mamasue said...

mcm best lah....aci tak klu mamasue nk join kan dhiya sama? saingan sihat =)

lydzar said...

aci jer..sila sila..the more the merrier :)

mmg tgh mood join contest skg nih :)
harap2 ada rezeki menang :P

Kedai Rals said...

Hehe.. excited betul Hadif dapat main air. Tapi kesian pulak sampai kena selsema. Tak pe ye Hadif. Nanti jadi lagiiii kuat.
Saya dah masukkan entry penyertaan di sini ---> http://simfonikasih.net/?page_id=2144
Nantikan keputusannya pada 17 Jun ye :-)

 

MommaLydzar Logo

MommaLydzar Logo

Nuffnang Logo

Nuffnang Logo

Alkesah Kehidupanku ®