Kehidupan Songsang

Salam jumaat my dear frens,

Malam tadi, korang tengok tak 999 kt TV3..

Merujuk jenayah pertama, pasal port gay somewhere kt Cheras. Nauzubillah.
Terkantoinya aktiviti songsang mereka. Siap ada servis yg umpama pela*ur tp mereka adalah lelaki. Sirius aku seriau dgn semua ni.

Kantoi mereka sedang bolen tanpa pakaian. Erkk !! Macam mana yer, mencabarnya tugasan dan tanggungjawab aku sebagai ibubapa zaman sekarang. Risaunya kalau anak-anak ku terjebak suatu masa nanti. Ya Allah jauhilah malapetaka ni dari keluarga ku..

Teringat jugak cerita Abg hari tu. Tentang kehidupan songsang juga lah.
Kejadian sebenar, nama dirahsiakan ~ rahsia sebab dia pon tak tau apa nama sebenar mereka.
Menurut cerita ada seorang lelaki yg teringin jadi perempuan, pondan lah senang cerita. Bercouple. Tp bukan couple dengan lelaki. Dia couple dgn perempuan yg teringin jadi lelaki. Tomboy lah.

Bertukar peranan la mereka ni. Yang lelaki lembut bak perempuan dan yang perempuan kasar bak lelaki..mayb kerja rumah dan masak si lelaki lah yg buat, dan yg perempuan tu relax duduk depan tv kot ~ haha ni aku tokok tambah menurut firasat aku :P

Bersekedudukan. Duduk bersama macam pasangan suami isteri. Fakta lain, mereka ni non-muslim, So ada ku kesah mereka bersekedudukan? Aku tak kesah...

Nak dijadikan cerita yg buat aku gelak besar, ialah tak lama kemudian yg tomboy tu PREGNANT.

Fitrah alam la tu kan, perempuan pregnant. Yang buat aku geli geli mat geli mat hati, sungguh rasa tak patut. Nk buat ape nya korang tu berlagak tidak mengikut fitrah alam. Sukati korang je nk tukar jantina gitu. Pastu bila having s*x, korang rasa boleh tukar ke peranan tu?? Boleh ke laki berfungsi mcm pompuan, dan pompuan berfungsi mcm laki?? Bila peknen, yg laki boleh ke? kerja GILA!

Pastu aku tanya Abg, dah tu bila dh peknen macam mana? Anak dia panggil real momma dia, PAPA ke? Panggil real papa, MOMMA ke? Hahahah..konflik sungguh! Pening kepala anak korang nnt. Abg kata, bertukar la kot. Menurut fitrah alam semula la kot.

KOT jer..wallahualam..



6 words from u:

mamasue said...

huhuhu....aku siap stream video pasal berita tu kat harianmetro semlm...dah la posa semlm,rasa mcm kurang plak pahala posa aku tgk video tu....ada lelaki tua boyot,pki towel ja pastu duduk sebilik dgn lelaki tukang urut yg yg juga pki towel....hahahahah....serammmm

lydzar said...

geli geleman kan bila imagine sama jenis nih! buweeek nk muntah!

Kancilbiru said...

tengok...tak sangka kat mesia dah ada kelab2 mcm tu..gelinya...huhu

lydzar said...

yer, mmg ta sangka tp itu la kenyataan..

ummi mien said...

itu la bila tgk dlm tv tu kan. siap ada katalog lagi nak pilih jenis apa. iiee...geli.

Nadine Zuharra said...

smalam pegi citrawarna..amboi..golongan 2 alam ni menari gedix sakan..heheh
kesian,kesian jgk tp nak wat camne..diorang ni patutnye pegi kaunselingla..

 

MommaLydzar Logo

MommaLydzar Logo

Nuffnang Logo

Nuffnang Logo

Alkesah Kehidupanku ®