Sneak Preview

Semalam Ila sms bgtau dia ada send some of our pictures.

LAYAN...


*they love each other*

*We love each other*

12 words from u:

Nurul Diana@Mama Adam + Aidil said...

serius so sweet gmbr2 nieh ;-)

mamasue said...

cantek betul gambar ni....jgn lupa pi cuci...beli frame cantek2 blh gantung kt umah...

lydzar said...

tu la yg bestnya bila dpt mintak orang amekkan gambar kita kan..

kalau nk harap tangkap sendiri, mesti salah sorang tak dpt enterframe..

sendiri pon rasa terharu and rasa sweet tgk family sendiri :)

.: Ain Rusli :. said...

sweet..sweet..
chomel je 2 beradik tuh..cepat2 p cuci..kang terperapp je dok dlm laptop..hahaha

lydzar said...

Wajib CUCI, wajib beli frame cantek, wajib tayang kt dinding rumah hahaha!!

ad said...

sweetnya....nak gak...

lydzar said...

Ad : Nak ek, boleh boleh. Pi mintak kt mykhalish.com. tp bukan free tau hihihihih!

recommended. Baik dorang tu :)

Aini : takmo cuci lagi skg. tunggu full version siap laa..ni sneak preview aje, aku pon dapat few pictures saje

Kancilbiru said...

cantik...kalau letak dalam frame lawa ni..

eynda said...

Dua2 lawa.....boleh letak dlm frame :-)

lydzar said...

niza, kak eynda : kalau boleh, semua nk letak dlm frame..tp kang semak plak dinding rumah tu haha

hah said...

wah comelnya..keluarga bahagia..xpenah amik gambar camni..asyik amik gambar org jew :(.

lydzar said...

hah : tu sebab kena suruh orang lain amekkan..hehe

 

MommaLydzar Logo

MommaLydzar Logo

Nuffnang Logo

Nuffnang Logo

Alkesah Kehidupanku ®