Crocs the issue

Dapat email ni tadi..

Alahai..iyer ke??

*image from the email*

So aku pon en.google kan la, kot2 dah ramai yg mengulas pasal ni.

Then terserempak la dengan blog Bicara Hati yg ada buat entry pasal Isu Kasut Crocs? ni

Bacalah di sana yer. 

Hukhukhuk dah la baru je belikan anak-anak kasut Crocs..nk kena buang ke? isk isk

5 words from u:

Nurul Diana@Mama Adam + Aidil said...

aiyakkkkkkkkkkkkkkkkk baru tauuuuuuuuuu psl benda nieh .. iskkk

lydzar said...

hmm tp kan bila baca2 kt blog Bicara Hati tu, terasa mcm pakai jer lah kasut tu..mcm propaganda je kan

CRAZYBEAUTIFUL88 said...

baca nih baru tau dik

..::daria::.. said...

herm..aku pun baru tau ni lydzar..dn ada rasa 50-50 mau teruskan pakai atau tidak..+_+

lydzar said...

ermm..so camno ni, nak pakai ke idak

 

MommaLydzar Logo

MommaLydzar Logo

Nuffnang Logo

Nuffnang Logo

Alkesah Kehidupanku ®