Lydzar Family Photography Part 1

Salam Isnin ya sahabat! aceh ter'arab' tetibe..

Macam biasa, hari isnin adalah mengarang cerita-cerita dihujung minggu. Wajib karang utk kenangan di masa hadapan, Utk tatapan aku di masa tua nnt, cewah! agak-agak sampai 70tahun tak usia blog ni ek??

Buat short story aje lah..

Malam jumaat lepas keje, p amek kek kt rumah Che Pah


Pagi sabtu, bangun awal giler prepare barang nk bawak ke Tasik Titiwangsa. Siapkan diri, kejutkan Abg dan anak-anak..

8.30am gerak ke Tasik Titiwangsa. Cuaca sedikit mendung masa otw ke Titiwangsa.

Sampai, park berdekatan dengan unit berkuda DBKL. Tak lama kemudian, team myKhalish.com pon sampai. Sembang sat pastu set up tempat. Tiba-tiba HUJAN!!
Gerimis seterusnya agak lebat..Hmmm..

So kami proceed jer dgn acara potong kek dulu.

*yang diraikan*

Sempat la bergambar dgn kek, belon dan bola berwarna warni. Hujan masih belum berhenti. Ila suggest kami reschedule photoshoot kami sebab cuaca tak mengijinkan.

iskk iskk..nk buat macammana kan. So cerita Lydzar Family Photography to be continued. Tak dapat nk share gambar hasil kerja mereka lagi :)





7 words from u:

mamasue said...

potong stim tul hujan tu....hehehe...baru mamasue nk syok2 baca....

lydzar said...

mamasue : sobs sobs, mmg potong betul. Kami yg exsaited terlebih ni laaaagi la rasa POTONG hari tu...

tp takpa, ada 2nd photoshoot nnt, ada chance dpt baju baru lagi hikhikhikks

Kancilbiru said...

aisey....baru nak tgk gambar posing2...hehe

lydzar said...

huhu nantikan Lydzar Family Photography Episod Ke-2 :P

Iela Fazielah said...

lydzar.. xpe.. alasan dpt kuar beriadah byk kali tuh... tp mmg frust jugak le.. neway... cantik kek... hepi bday to hadif

ad said...

heheh...siannya...

lydzar said...

kak ila : hehe ok gak ada 2 sesi. boleh tukar2 baju gaya hindustan film gitu

ad : kan kan, frust jer. tp xpa lah. dah hujan. kita merancang allah menentukan

 

MommaLydzar Logo

MommaLydzar Logo

Nuffnang Logo

Nuffnang Logo

Alkesah Kehidupanku ®