Blog Header Menarik Untuk Ditatap

Dah lama dah aku nk bgtau ni. Dah lama jugak aku memendam perasaan.

Setelah sekian lama, aku rasa tak boleh dah nk tanggung sorang-sorang lagi dah. Makin dipendam semakin menyakitkan. Itu lah kesan-kesan bila menanggung perasaan sorang-sorang kan?

Sebab tu la ada istilah "Sharing is Caring" supaya sesuatu itu dapat dikongsi.
Jika ia adalah benda baik, dapat la kita sama-sama merasa kebaikannya dan jika ia adalah suatu yg kurang baik, maka dapat berkongsi mengurangkan bebanan perasaan yg ditanggung.

Aku kan, dh rasa tak boleh blah tengok header blog aku nih. Design mcm tersangkut tergantung je. Dah la besar spacing dia amek kt atas tu. Kosong pulak tu. Orang nk baca entry aku pon terpaksa skroll down byk sket.

Hmm sudah semestinya blog header aku tak terkategori mcm tajuk diatas. Aku tau, mesti ramai je sependapat dgn aku hihih. Ai tak marah, sebab ai pon tak sukak tengok blog header tu. Yang ai sukak cumalah layout blog ni saja. Malas dah aku nk pikir tukar2 layout buat masa ni, Yang aku dok pikiaq cemana la nk tukar header tu.

Aku suka tengok blog yg ada identiti dan imej tersembunyi dorang yg tersendiri. Sebagai contoh, blog MommyLyna, Melromeo, dan  FitriHadi. 

Macam best je kan? Header aku mmg tak best haha! Gelakkan aku sebab tak reti buat header lawa-lawa.

So guys, ada tak cadangan dan boleh tak bgtau aku sesiapa yg boleh tolong aku ubah sket penampilan header aku tu. Ada tak sesapa yg mmg keje dia buatkan header blog orang? Habaq mai kat aku plis!
Or aku patut buat pertandingan mereka-cipta?

Hmm..idea idea..mari ku mari!



3 words from u:

e.l.i.s.s.m.i.e said...

aku buat sendiri ajer..kalo nak yang simple macam aku, buleh aku tolong buatkan..

nak beli aku recommendkan kwn aku , jiji

http://triplecolourlife.com/blog/category/blog-header/

terbaek punya!!

lydzar said...

elis : haah la, terbaek! cun cun gitu header dia buat..nnt dok pikir lagi..rm50 tuuu :P

Kancilbiru said...

betul2...Melromeo tu memang pandai buat header..ai suspek dia dah buat header untuk beberapa blogger dah..hehe

 

MommaLydzar Logo

MommaLydzar Logo

Nuffnang Logo

Nuffnang Logo

Alkesah Kehidupanku ®