Mood petang yg bertukar HAPPY

Laaa laaa laaa..lalalalalaaaaa..

Happynya aku petang ni..pagi tadi macam ada simptom nk meroyan monday blues. Sekali dah petang, mood tu dh pergi dibawak angin, naik keatas menjadi awan. Mood dah HAPPY harusla malam ni kena masak diner. Hahah! Ada kaitan gak yer mood kt opis ngn masak diner kt rumah??

Aku rasa memang berkaitan la, sebab bila mood happy, hati jadi senang, kepala jadi kreatif, idea senang datang. Dgn barang yg tak berapa nk ada pon boleh jadi menu pengenyang perut jugak. Hmm nak jugak korang setuju ngn pendapat aku..haha! Ala aku tau, korang memang setuju punya...

Apasal? Nak tau ke? Boleh boleh..sini aku habaq mai..

Tadi MommyLyna gtalk dgn aku, mintak details sket suruh bagi dekat someone. Sbb aku dah jadi pemenang satu giveaway yg dianjurkan oleh Mysuperkids suatu masa dahulu. Mari Kelih Gerai Ambo. Entry MommyLyna announce pemenang pon baru je dipublishkan. Dah lama gak actually join giveaway ni, tp result baru keluar. Tak pa yang penting aku bakal dapat hadiah. Entry pasal giveaway yang aku buat dulu boleh tengok kt sini.

Kita tunggu apa yg bakal tiba nnt ok! Seronokkan rasanya bila nk dapat hadiah ni. Ni 1st time ever aku menang hadiah sepanjang penglibatan aku dgn dunia contest dalam blog nih. Tetiba semangat carik contest lain sebab nak join!! Over disitu!



Tetiba tadi, opismet aku bgtau..muka Incek Kamaruddin aku mcm muka Pierre Andre. Ye ke? Maka dgn itu aku mencarik kesamaan yg dikatakan..

psst psstt : Incek Kamaruddin tak baca pon blog bini dia ni. So sesukak hati aku la nk cakap apa pasal dia kan :P

psst psstt lagi : Kisah baling tukul pagi tadi, aku kuburkan aje lah sbb mood Nemo dah berubah jadi HAPPY. Buang yg keruh ambil yg jernih :)


9 words from u:

Kancilbiru said...

uiiissh pierre tu ala2 serabai jer kot...huhhu

mamasue said...

kalau tgk gambar yang diletakkan tu, mamasue rasa org tak teka pierre andre tu artis...kot org kate Incek Din tu yg artis...hehehe (kembang semangkok la kau din...)

Nordiana Nordin said...

wah, tahniah lydzar tentula seronok dapat menangkan..diana tak pernah lagi dapat hadiah..bilala, nak ada rezeki agaknye..

e.l.i.s.s.m.i.e said...

tp kwn2 encik din baca blog isteri kesayangan dia..hehehehehe

lydzar said...

niza : haah pierre ala-ala serabut, tp dia ada karakter mcm 'comel-comel' sket kot. tu yg agak menarik pasal dia. but i never realize pon, kesamaan dorang berdua tu..kakak opis ni yg timbulkan cerita karut itu wakakaka!

mamasue : oh kembang bukan setakat semangkuk, 4 mangkuk pun harus dia kembang haha!

diana : memang seronok sangat dapat tau news menang tu. insya allah satu hari nnt ada rezeki diana :)

elis : tengs u all sudi datang blog ni. dpt la berkenalan dgn kawan2 dia :)

.::NiK's WiFeY n MoMmY::. said...

murah rezki lydzar..masuk la lagi contest tu sbb lydzar rajin..heheh tlg la bagi galakkan pd kwn mu ini jugak ye..( byk mim alif lam sin !!!)hehehe

Iela Fazielah said...

tahniah ..tahniah... er muka din ada macm pieere ke.. jauh la...

lydzar said...

lyn : aku masuk contest pon dikala rajin terlebih jugak hehe!

kak ilah : bukan saya cakap, tapi 2 orang kakak opis saya yg cakap.
sebab saya pon takpernah nmpk muka dorang ada persamaan..hua hua hua

..::daria::.. said...

bes kan perasaan bila menang contest? ^_^ eniwei congrats lydzar! :)

 

MommaLydzar Logo

MommaLydzar Logo

Nuffnang Logo

Nuffnang Logo

Alkesah Kehidupanku ®