Mood swing

Dh jam 10.18am.

Selalunya masa ni aku sibuk type karangan kt dashboard utk update blog. Tp hari ni idea kering. Sejak dari dalam kereta otw pegi kerja, asek la termenung.

Mood swing kot. PMS ke? Huhu!





3 words from u:

lin said...

aitt...kelu sbb semlm dpt hadiah kot!!!hehehe anyway, pe'ot nya dah dtg blom..?kalau dah dkt tu, ye la PMS tu..lin nya PMS lagi ganass...angin satu badan disertakan dgn period pain yg x hilang2!try to relax kay dear..maybe lydzar penat sama kot.. :)

akuzle said...

dah selalu updet belog, sure idea dah kering... biaser ah? Btui ka PMS?? dier suh bebwk rehat sat kots.....hmmmm

lydzar said...

lin : biasalah kehidupan, ada masa gembira, ada masa berduka kan..ada masa terawang-awang juga hehe. tak period pon lagi. sbb tu ah bertambah tensen

akuzle : update blog sangat meriah bila mood tgh happy. rasa mcm2 nk cerita. tp bila sedih, mcm kena ada byk penapis dan filter nk guna, tu yg slow sket idea nya

 

MommaLydzar Logo

MommaLydzar Logo

Nuffnang Logo

Nuffnang Logo

Alkesah Kehidupanku ®