LAGI!

Selagi tak bawak g jumpa pakar, selagi tu la dia akan JADI berkali-kali..lagi dan lagi kot..

Tadi dh la jam. Traffic light masuk ke simpang Kota Damansara rosak. Berdebar sungguh aku menghadap situasi mcm ni. Berenti sekejap tepi jalan kt ladang getah tu tak sampai 15minit. Bila tengok tetiba ada orang keluar dari ladang dan berjalan menghala kejalan besar, bukan menghala ke aku pon, tetiba rasa cuak nk mati. Takut tetiba dia tukar haluan menghala ke arah kereta aku pulak. Tak boleh jadi ni. Aku kena beredar. Agak-agak line agak clear aku bagi signal ke kanan dan teruskan perjalanan ke opis.

Abg pulak kata nk datang rescue renjes. Tp sampai laa ni tak tiba lagi. Nasib baik dh sampai opis. Sempat minum Milo secawan dah..



3 words from u:

Kancilbiru said...

sabar la banyak2 okeh...:)

mamasue said...

kena pi bawak pakar segera tu...

lydzar said...

pakar oh pakar, here i come :)

 

MommaLydzar Logo

MommaLydzar Logo

Nuffnang Logo

Nuffnang Logo

Alkesah Kehidupanku ®