Meet Amelyn Aleya

Hari tu, setelah beberapa hari tertangguh.
Berjumpa jugak aku dengan si Aini mak budak ni..Duduknya bukan la jauh bebenor..tp dek kerana komitmen masing-masing, asek la tertangguh.

Tujuan utama merancang kehamilan pertemuaan adalah sebab aku nk pass kan Shaklee Breastfeeding Trial Pack yg dia order. Biasa la, aku kan memang suka menyokong bab-bab ni. So aku suggest je la apa yang aku amek bila ada kawan-kawan tanya.

Alhamdulillah setelah 2 hari makan trial pack ni, Aini bgtau yg susu perahannya telah menjadi lebih pekat dari sebelumnya. Itu juga la yg terjadi pada EBM aku. :) Kita tunggu ape pula katanya selepas abes makan supplement ni nanti ye.

Untung la Amelyn Aleya dapat makanan yg lebih berkhasiat dari mamanya. U should thank ur mama for her effort tau Yaya.. Lepas ni mungkin boleh dikurangkan supplementary susu formula itu. Atau mungkin boleh dilupakan terus suatu hari nanti. Insya Allah. Mama kena usaha yer..

Ini jugak adalah 1st time aku berjumpa dengan Yaya. Sempat gomol seround dua..Ahhhh wangi nya bau baby! Wanginya bau minyak telon!

Hehe memang wangi..nnt balik umah nak sapu minyak telon kt Hadif lah. Rindu pulak bau baby :)



2 words from u:

aini said...

hahah...bb yaya nampak boolat ar!!! :p

lydzar said...

bukan setakat pipi je bulat, mata pon bulat gak. ntah ape dia tgk kt bawah tu

 

MommaLydzar Logo

MommaLydzar Logo

Nuffnang Logo

Nuffnang Logo

Alkesah Kehidupanku ®