Happy FIRST Birthday 'Alkesah Kehidupanku' !!


It was actually on last Friday, 25 Jun.

Ohh my god, i was really really forget about it..

Huhu nasib baik 'ia' tidak berperasaan. So tak dek la episod merajuk kecik hati menangis tutup muka takmo cakap sebab 'ia' telah di terlupakan. My bad, seyes tak ingat.. Lupa nk letak dekat reminder la katakan.

Anyway, I would like to dedicate this wish to my blog - Alkesah Kehidupanku


~HAPPY 1ST BIRTHDAY!!!~

Or was it :


~HAPPY BELATED 1ST BIRTHDAY!!!~
 
 
Mana-mana pon tak palah.. Ok pi tiup kek kat atas tu yer..ekekeke wajarkah sebuah blog meniup lilin?
 
Dah pon setahun aku simpan diary maya ni. Sebenarnya aku mula berjinak-jinak dgn dunia diary maya ni since 2005, my first blog  My mind's talking here. Rambling pasal tempat kerja lama huhu. Ntah kt mana silapnya blog tu terhenti kt situ je. Malas nk update pon yer kot :) 
 
Owh aku tau, terhenti sebab aku berenti kerja kt tempat tu, then join program utk lepasan ijazah kt Cosmopoint (ACCP) tapi tak abes. Life mmg bz time masuk kelas ni dan aku segan-segan nk update blog time kt kelas. Kemudiannya join kerja kt Teliti yang sekarang dh go international. Masa mula-mula join projek SAP kt Putrajaya, kami takdek access pada internet langsung. Ada ka tak dak eh, tp nk bukak internet tu memang takut-takut la. Sebab nnt bos sound huhu!
 
Lepas tu aku beralih arah ke photoblogging pulak. Fotopages @ Tentang Aku Tentang Dia Tentang Kami Tentang Mereka. 

Yang ni actually, aku bukak akaun together2 ngn blog My Mind's Talking Here. Rajin jugak, ker rajin sangat eh.. post gambar. Dan aku terus keep on update the album+photoblog. Kisah-kisah bujang, aku bertunang, kahwin dan  bersalinkan Hannah, progress perkembangan Hannah, tetiba mengandungkan Hadif ~tetiba kah!~ dan melahirkan dia, experience PJJ ngn Abg dan cerita time kami duduk Penang ada tercatit dalam tu..

Dan yg terakhir buat masa ni adalah Alkesah Kehidupanku. Aku create masa tengah dalam pantang Hadif. Tengok blog orang lain lebih interesting buat aku bersemangat nk godek template2 yg ada. Maka pada 25 th June 2009, lahirlah 1st entry di sebuah blog baru :)

Kat sini lah aku membebel-bebel macam mak nenek sampai sekarang.
Memang best bila baca balik entry-entry lama. Harap blog ni kekal lama :)
 

4 words from u:

Kancilbiru said...

selamat hari jadi...kek tak dak ka? hehehehe

lydzar said...

@Kancilbiru tq tq! kek bday blog takdak, tunggu kek bday tuan punya blog bulan depan lah hehehe

Iela Fazielah said...

alhamdulillah.... dah setahun... kak ila pun hampir lupa.. akak pun sama.. kena wish jugak kat blog akak ni

neway.. ahpy belated b'day

lydzar said...

kak ilah : wish jgn tak wish..berjasa ape blog ni ngn kita..semua memori2 indah ngn anak2 kan ada kita tulis dalam tu

 

MommaLydzar Logo

MommaLydzar Logo

Nuffnang Logo

Nuffnang Logo

Alkesah Kehidupanku ®