Update petang

Wahai WNA50** ..
cukuplah kau merajuk dgn kami minggu ini. Esok jangan buat perangai yer. Nanti mama belikan eskrem ok ~eh ni pujuk kereta ke pujuk Hannah ni!~

Setel dah adegan berpeluh-peluh tengok mekanik tukar tayar tadi. Masuk opis kol 11pagi. Jadi adakah aku perlu balik pukul 8malam? 

Kalau balik jer pukul 6pm, bos aku marah ke tak ek?  ~dan sebenarnya kemungkinan BESAR aku akan balik jer pukul 6pm hehe!~

Dah la baru je plan nk masak utk diner malam ni. Kalau balik lambat, kompom la mood memasak telah hilang dan tenggelam dibalik kegelapan malam. 

Ohhh terima kasih kepada Kancilbiru.com kerana telah berkongsi tutorial utk meletakkan tanda trademark kt title blog nih. Sepantas kilat aku try buat tutorial tu. Sonang yo rupanya. 

Dan kini Alkesah Kehidupanku telah ada tanda R kecik ditepinya :) Kalau anda yg lain nk cuba juga, boleh la pergi ke blog KancilBiru dan rujuk tutorial ini

Dan aku rasa macam tak lama lagi aku nk buat something sket la kt blog ni. Tukarkan baju dia ke, tukar kan nama dia ke etc etc lah.
Tengah dalam planning lagi.


6 words from u:

Iela Fazielah said...

lo.. xbalik lg ek... bagus gak tukar baju dia tu.. skali skala tukar2 kan.. rasa dah stahun baju dia ni tukar.....!!! hehehe

lydzar said...

tak balik lagi kak ila, keje kol 9-6 :)

hehe tu la, sempena bday blog ni, boleh la 'belikan' dia baju baru kot

Nia said...

wah,..bila ada trademark ni nampak lagi kelasss

lydzar said...

haah nia, boleh la buat kt ur blog. Ur blog pon sekarang dh nmpk kelas, bila letak trademark, lagi kelas gitu :)

Kancilbiru said...

wah dah buat...bagus2x...nampak la exclusive sikit kan..hehe..

lydzar said...

tengs niza :)

 

MommaLydzar Logo

MommaLydzar Logo

Nuffnang Logo

Nuffnang Logo

Alkesah Kehidupanku ®