Me in 20 Years


Haa..ni dia entry berani mati tengok muka sendiri 20 tahun akan datang :)

Masa ni memang sesuai la panggil makcik Liza.

Tak la terasa mcm sentap bila kengkawan cilik hannah panggil "eh tu mama hannah la..hai mak cik ..babay makcik!" panggil-panggil dari tingkap taska. Hari tu terasa sentap jugak lah..

Kahkahkah tak malu, takmo ngaku ko tu memang dh pangkat makcik dah..



Dan hari ni adalah hari pertambahan umur sahabat guwe.

1 June 2010 - HAPPY BIRTHDAY SYIFAA

Maintain anggun walaupun usia dh bertambah satu angka ok :)

5 words from u:

Ad said...

hehehe...ok lah...20 tahun akan datang...gigi tersusun rapi lagi

lydzar said...

haha..tu la pasal.

Iela Fazielah said...

tu pasalla kak ila suruh kwn fiqah panggil mama fiqah ni "untie"... makcik xde klass u.. huahuahuaaa lg pun nampak berumor plak..

..::daria::.. said...

20 taun lagi maknanya umo 48..erm..kalau la pic tu betul..don wori..sbb masih cantik jek liza! :)

lydzar said...

kak ila : saya kan penah sentap jugak bila sembang ngn sorang makcik ni time shopping kt satu sale dulu..saya adress dia as 'makcik' la tetiba kena sound

"dont call me makcik, just call me aunty"

hahah! dan dan tetiba 'makcik' tu speaking London..

noma : cantik eh? hihihi redha ajer la bahawasanya kecantikan tetap akan pudar ditelan waktu..chewah!

 

MommaLydzar Logo

MommaLydzar Logo

Nuffnang Logo

Nuffnang Logo

Alkesah Kehidupanku ®