Countdown

Anak dara aku makin hari makin besar. Mak dia je yg tak rasa semakin tua..Ahaks!!

12.12.10 ni Hannah will turn 3 years old. Sempat la rasa beberapa hari bebetul umur 3 tahun, lepas tu 1 Jan 2011..dah jadi 4 tahun dah. Nasib la anak-anak ujung tahun kan?

Soalan selingan, korang hantar anak ke tadika time dia umur berapa eh? 4 tahun ke 5 tahun?

Birthday celebration?? Sambut kecik-kecik dgn sepupu sepapat dia je kt rumah MIL nnt. Seb baik ada maklong dia nk sponsor something hehe! TQ in advance maklong :)

So aku nk mula countdown..tak berdebar apepon sebenarnya cuma saje-saje nk countdown.

psssttt : ni entry orang takdak idea tp nak gak update blog ok..hahahaha!!

13 words from u:

wahida said...

eh, b'day hannah sama ngan anak saya si abang tu la...kebetulan pulak kan? saya pun x sambut sgt..buat kecil2an je nnt kat umah MIL sambil bawak dia mandi pool je nnt..
saya hantar anak tadika since anak saya umur 4 tahun..alhamdulillah, dia dah boleh membaca skrg...cuma thn depan nak cari tadika yg proper sbb abang dah masuk 6 tahun...

kemma said...

betui gak ekk..sian yang lahir ujung tahun..sat je dah bertambah tahun..sme arr adik akk..lahir 30.12...

Zaidah said...

lahir hujung tahun lebih muda...sebab baru aje sambut besday dah masuk tahun baru...kan muda tu...

amirah said...

anak saya ahmad pun cam hannah jugak. lahir time krismas. masa tu saya cakap dgn husband, beberapa hari je ahmad dah boleh jadi lebih muda setahun. Tapi husband kata lagi bagus. Cepat habis sekolah.lol

lydzar said...

@wahida sama eh? next week boleh la mama masing2 upload gambar bday anak2 hehe

oo masuk time 4 tahun eh? tu la ingat nak enroll jugak si hannah ni tahun depan

lydzar said...

@kemma EDD hannah dulu 27.12.2007, dia keluar awal la dari EDD..dia nk rasa umur sebenar dia lama sket kot

lydzar said...

@Zaidah awet muda kan :)

puterihannan said...

sy ingat nk antar anak g taska jek thn dpn (umur 3 tahun) tp hubby tak approve. katanya awal sgt... tp utk anak awk boleh kot sbb ikut thn dia dh masuk 4 thn... tp ikut tarikh lahir jek yg belum.. try la check..

mamasue said...

mamasue dah plan nk hantar dhiya utk tadika tahun depan...btw,mulut dah mcm mak nenek ni klu tak kasi skolah rasa rugi plak...blh blaja bergaul dgn rakan sebaya

Atia Adina said...

hannah mesti paling muda dalam kelas....

lydzar said...

@puterihannan rasanya mcm nk hantar jugak la hannah tahun depan..tp mayb tunggu mama abes pantang nnt je

lydzar said...

@mamasue hehe kalau dhiya dh masuk sekolah nnt, mmg lagi becok la mulut dia cerita hal2 sekolah..hal2 kawan2

lydzar said...

@Atia Adina antara yg termuda lah..sbb mesti ada yg lahir lg lewat dari dia kot..

 

MommaLydzar Logo

MommaLydzar Logo

Nuffnang Logo

Nuffnang Logo

Alkesah Kehidupanku ®