Update Peserta GA Food Craving

Dh tak lama dh GA ni nk tutup. Ada lagi yg berminat nk join tak? Meh Meh..sempat lagi ni..

So nk update list yg dh join kt sini. Kalau ada yg tertinggal sila tinggalkan komen yer..takut terlepas pandang je. Terima Kasih banyak-banyak pada yg dh join nih..

1. Sarah - Laksa Penang
2. Atid -  Rendang
3. Elis - Donut
4. Mamasue - Somtam
5. Ibu Atia - Donut
6. Kak Ilah - Rendang
7. Amirah - Beef Steak
8. ZaiKulim - Pulut Kuning
9. Cute Mum - Donut
10. Sofiah - Double Prosperity Burger
11. Kinah - JCo Donut
12. Izan - Ayam Nandos
13. Ogy - Nasi Kerabu
14. Sal - Nasi Arab
15. Nad - Laksa Penang
16. Taufidris - Kerabu Mempelam
17. Erawati - Pulut Durian
18. NanaKimie - Dunkin Donut
19. Azwa - Puding Karamel

So far itu saje senarai peserta GA ini. Yang korang teka ni memang semuanya favorite foods aku. Korang ada buat kaji selidik kt tekak aku eh? Eh bukan, kt entry-entry sebelum ni eh???

Aku tak sabar nk announce sapa yg menang, tp TUNGGGGGUUUU kita kasik peluang pada kawan-kawan yg nak join last minit dulu ye. Ada lagi masa 5 hari ni..

GOOD LUCK!


6 words from u:

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

alamak
lom joinnn wuwuwuwuwuuw

eMMe said...

suspen2....me mmg tak reti nak jwp teka tekak lydzar hahah!
gud luck to all...

Atia Adina said...

ape lah agaknya yang lydzar nak makan tu eh

Iela Fazielah said...

kaji2 tu ada gak la...agak2 pun ada gak... haha.. tak sbar tunggu keputusan..

eT said...

sume2 nk makan..ngeee...

mamasue said...

huiii...semua yg tersenarai tu,mamasue mcm boleh makan semuanya dalam 30 minit!!! sedap...sedap...sedap...

 

MommaLydzar Logo

MommaLydzar Logo

Nuffnang Logo

Nuffnang Logo

Alkesah Kehidupanku ®