Happy 3rd Birthday Hannah Marissa

Entry sambungan yer..

On 11.12.2010 nite, kami celebrate bersama-sama kt rumah MIL macam aku dh update dalam entry sebelum ni.So the actual date, dh takdek apa-apa kejadian berkaitan birthday hehe!

Layan gambar saje lah :)

 Photocake by Cupcake-Car

 Big sister and lil brother

 Momma tak ketinggalan 

 Cak! Birthday girl  main cak-cak pulak!

 The foods ~credit to MIL~

 
Cake with 3 candles

 Papa panggil kids utk sama-sama nyanyi lagu bday

 Happy Birthday to you song!!

 Fuhhhh fuhhh fuhhhh!!

 Buat muka bosan plak dia 

 Tetamu : Aunty Baya, Uncle Khai and Dania

 Papa layan tetamu kt luar

 Maklong Hannah with her kids ~our main sponsor tonite~

My BFFs..Thanks for coming :)

 Big GRIN..sebelum tidur Hannah bukak hadiah dulu.

Nk ucap BIG THANKS pada semua yg dapat menghadirkan diri, memang tak jemput ramai-ramai pon seperti yg dah ku inform hari tu. THANKS too kepada aunties yang bagi hadiah kt Hannah. Dia memang seronok malam tu. Alhamdulillah..

10 words from u:

AzMask said...

hepi besday hannah.. cake dia sangat menyerlah dengan kaler pink.

Iela Fazielah said...

cute hannah with her dress....epi bday dear...

ummi mien said...

hepi besday hannah! wah...baju celeb sebijik cam dalam kek. nampak girly bila dia pakai baju tuh.

e.l.i.s.s.m.i.e said...

meriahnya birthday hannah..thn ni sambut bday nuha pun kecil2an gak :)hrp2 tahun depan buleh ajak rakan2 blogger sama :)

lydzar said...

@AzMask tu mama dia design secara pantas tak sempat pikir panjang, lepas tu bagitau kat member buatkan decoration kaler pink. mmg dia pandai sesuaikan theme dgn gambar lah :)

lydzar said...

@Iela Fazielah tq aunty..dress dh pakai byk kali dah tu..recycle..no new dress sempena nk potong kek

lydzar said...

@ummi mien yg sebijik tu ialah cardigan dia mien..pairing sebenar cardigan tu, baju lain :)

lydzar said...

@e.l.i.s.s.m.i.e tq aunty eliss..hehe doa-doakan mama hannah murah rezeki ye. boleh la ajak kawan2 blogger jugak nnt

mamasue said...

happy birthday hannah...sorry mamasue wish lambat,sbb mamasue mmg tak bukak blog masa cuti sabtu n ahad...mamasue wish u allllll the best!

wahida said...

hepi birthday hannah...jgn notti2 tau!!

 

MommaLydzar Logo

MommaLydzar Logo

Nuffnang Logo

Nuffnang Logo

Alkesah Kehidupanku ®