Dah petang!

OOOOOhh rupanya dah petang..dan rupanya aku blom update blog utk hari ni..Hihi..
Konon busy lar sangat tu..busy siapkan dinner invitation card design sambil busy ushar baju-baju yg sesuai utk wanita gemorks macam aku utk ke dinnner nnt..hukhukhuk!

Walaupon busy, dh sempat dah jenjalan sane sini sikit mana yg sempat dan tinggalkan senyuman manis kt beberapa blog yg sempat itu hehe..

Ok nk gi meeting pulak. Have a nice Wednesday all!!



14 words from u:

Kancilbiru said...

liza, kat tesco shah alam kan, ada baju dress lawa2 sangat....memang sesuai untuk pregnant...glamer habis..harga dalam rm100-200 jer kot...

glamer habis..

amirah said...

sibuk prepare tuk dinner rupanya

Zaidah said...

masing2 pakat buat dinner...jeles tau...

maslinamansor said...

selamat ber'meeting'... :)

wahida said...

dinner? wow!! bestnyer...apa tema?

eMMe said...

jap je masa berjalan, time balik!
slmt bermeeting lydzar...

eT said...

a'ah...tetiba jek petang...hehe

lydzar said...

@Kancilbiru owh yeke niza..harus kena terjah ni..mmg blur nk pakai apa nih

lydzar said...

@amirah hehehe tu sebab tetiba sibuk. kalau tak, amakn je perjalanan hidupku ini hihihi

lydzar said...

@Zaidah kak zaidah, saya pon baru nk merasa pegi dinner nih..company lama pon tak berdinner2 sgt..

lydzar said...

@maslinamansor tengs mas..dh abes dah pon

lydzar said...

@wahida tema dia Glam n Glitz :D.. bling bling la dorang nnt

lydzar said...

@eMMe tu la pejam celik je dh petang

lydzar said...

@eT mari kita ready2 utk pulang

 

MommaLydzar Logo

MommaLydzar Logo

Nuffnang Logo

Nuffnang Logo

Alkesah Kehidupanku ®