Hadiah Pengunjung Bertuah ke 5555

Akhirnya berakhirlah sebuan penantian.  Penantian hadiah aku dari tuan punya blog :P 

Dulu aku penah menang hadiah pengunjung bertuah ke 5555 . Penganjurnya adalah kawan sekolah menengah aku dulu Aini. Masing-masing pon bz so asek la tertunda bilakah masa nk pass-amek hadiah ni by hand. 

Semalam Aini call tanya if aku available. Aku mmg selalu available. Yg selalu bz sebenarnya adalah dia hehehe! So dia pon datang la membuat delivery hadiah kt opis aku. YEAY!!

Hadiah utama adalah rantai yg boleh letak kt handphone tu. Tak tau la apa orang ramai panggil benda alah tu. Comel!!



Ni pulak hadiah sampingan yg aku tak sangka-sangka dia nak bagi.

Tart tu mama dia la yg ngap utk mengelakkan kulit tart bertabur kt lantai. Nasib baik la dia bagi 3 chocolate. Dapat la sorang satu kami anak beranak merasa. Hannah awal-awal lagi amek choc yg bentuk bunga ros tu. Paling besar! 

Lepas tu boleh dia cakap "Kenapa aunty kawan mama tak bagi papa jugak??" HAhahaahah!!!

Sedap!!


Aini sekarang dah maju setapak lagi ke depan. Dia dh bukak perusahaan ~bahasa indon sat~ homemade chocolate My Choc For You



Bukan setakat buat chocolate..tart n cookies pon ada..Sila lah berkunjung ke My Choc For You lepas ni ye :) Lepas tu order, lepas tu bagi aku 3-4bijik. Hahaha boleh gitu?

Anyway TQ to Aini sebab bagi kami test chocolate ni!! Good luck dan aku doakan ko berjaya dengan perusahaan ni :)


10 words from u:

eMMe said...

bestnye ade org kasi souvenier...cute la lydzar~ bulu2 lagi....

hatchooommmm~ heeeee....

Iela Fazielah said...

tahniah.. cute la adiah tu...

hifazphat said...

sukenyer coklat tu ^_^

maslinamansor said...

lydzar xnak buat GA ke...? leh buat hadiah choc, hehehehe.

.: Ain aka Ibu Qaisara.. :. said...

sorryy sangat lydzar oii..mmg hadiah ko ni dah lama terperam kat umah aku..xde masa nak gi antar..kadang terlupe lah, dah bawak ke opis, terlupe nak bawak time gi KD..aiseh..dah tua..biasalah kan..huhuhu..

anyway, hope ko suke ngan hadiah+gift tu semua ye..actually ade a few tart aku nak kasik ko semalam, tapi dah kene rembat ngan budak opiss..waaa...nnt len kali aku gi umah ko nak amik surat, aku kasik lagi tart eh? :)

lydzar said...

@eMMe rezeki jadi blogger ni

lydzar said...

@Iela Fazielah haah kiut. ni pon terpaksa sorok2 dari hannah, kalau tak kompom la jd hak milik dia

lydzar said...

@hifazphat boleh la order dari kawan sy tu :)

lydzar said...

@maslinamansor idea bagus gak tu..nnt akan dipikirkan

lydzar said...

@.: Ain aka Ibu Qaisara.. :. hahah dh tua...mmg aku suka pon. tq so much. haah surat ko dh selonggok lagi dah kt rumah tu :)

 

MommaLydzar Logo

MommaLydzar Logo

Nuffnang Logo

Nuffnang Logo

Alkesah Kehidupanku ®