@24 weeks

Kalau tengok pregnancy ticker, I am already 24weeks. Huhu pantas masa berlalu.
Meh aku tayang sikit pembesaran aku :)


pink + coklat = strawberi celup coklat??

macam ada bola sebijik je dalam baju aku tu kan?

Snap dari tepi utk mengelakkan efek tembam terlampau.

Tengok perut sahaja ok, terserlah boooolat

Ok cukup! tak boleh tayang banyak-banyak..

Aku belum start menyopping baju baby lagi. Rasanya byk helai jugak nk kena beli sebab yg kakak dan abang dh dipakai sampai lusuh pudar dan lunyai. Kesian si baby kalau tak dibelikan yang baru. 

Papa dh bagi janji manismu nak bawak mama pegi shopping bila dia balik dari Sabah nnt. Yeay!! Seronok sungguh mendengar. 

Maklumla dia kan dpt bantuan kerajaan RM semua orang pon tau tuh :) 

Dan perkhabaran gembira lagi satu, dia dapat Anugerah Khidmat Cemerlang masa servis dia kt Penang dulu. Dengar-dengar hadiahnya BEST jugak tu :) Alhamdulillah.. Rezeki anak la kot ni..

Tak sabar nk pegi shopping. Abg, syg nk mintak selai dua baju baru jugak, boleh tak..? ::batting eyelash::


12 words from u:

echa said...

tahniah lydzar....

maslinamansor said...

saja tahu dapat bantuan... tapi buat2 lupa... hehehe


comel jer bila nampak gambar ibu ngandung nie...

p/s: nanti mas buat tag tue yer..

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

wah2..cik suami dpt anugerah cemerlang..1k gak tu ganjaran..bes2..

waa dah besor dah ye
rasa cambaru lagi tau lydzar pegnent..ehehe

take care ya

Kancilbiru said...

tula...rezeki si boolat..eh silap..ekeke...

takpa, belikan sama baju baru untuk dia supaya dia tak kecik hati dari dlm perut lagi...

tahniah cik din dapat Anugerah khidmat cemerlang...

Iela Fazielah said...

lydzar, APC kompom rm1K dlm tgn... plus bonus... wah... 3 tapak tgn tu...haha...

mmg leh soping sgt la tu...
p/s: mmg terserlah bolat perut mu.. ape rs 3rd pregnency.. rs badan berat ke or steady je mcm 1st pregnency???

lydzar said...

@echa tq echa

lydzar said...

@maslinamansor mmg la comel, sbb boolat dan gumuk hihihih

lydzar said...

@Kancilbiru tu la, utk tak kecikkan hati mama dia pon, kena belikan baju gak la kan hehe

lydzar said...

@Iela Fazielah huhu yg 1st memang berat sungguh, skg ni rasa2 mcm 3/4 kot. boleh gitu?

kemma said...

comeii nya perut..jap je dah beso kan..hehe..

Sharinginfoz said...

insyaAllah semoga rezeki semakin bertambah

EiJa ZaQuaN said...

perut jerk yg bulat..tp orgnye maintain cun..chumell :)

 

MommaLydzar Logo

MommaLydzar Logo

Nuffnang Logo

Nuffnang Logo

Alkesah Kehidupanku ®