Buffered Earning

Hari tu ada 4 BE. Then 3 bertukar jadi Metered Earning..Semalam datang pulak 1 lagi melekat jadi BE. Yeay!!

Setelah setahun lebih dan lebih, earning aku masih belum mampu utk di cash outkan. Slow sungguh!
Tapi semenjak dua menjak BE rajin bertandang, cepat sikit la dia naik. Sekarang ni ada 2ringgit je lagi nk hampir pada angka RM50. Cisss Ingatkan nak hampir angka RM500..Jauh panggang dari api lah!

Maybe kalau dah campur dengan earning dari BE ni nanti, lepas la kalau aku nk cash out. Haha seciput sepuden betullah!



Apepon aku bersyukur, ada jugak la sebab sapa nk bagi saja-saja kt aku rm50 kan??
RM50 tu boleh beli susu Anmum Step 3 pack of 2 kt 99Speedmart tau! Takpon boleh ja aku shopping baju 2-in-1 maternity and nursing blouse kt Autumz, cuma kena tambah duit lagi sikit la.

TQ Nuffnang!

Dan tak lupa pada pengunjung dan follower aku, TQ jugak. Nanti bila follower cukup 150 orang, aku nk organize giveaway simple tak hengat. Nak bagi sesuatu kt korang. 

Nanti aku update apakah bentuk giveaway tu ye :)

16 words from u:

mamasue said...

ffuuhh....sib baik cukup 150 follower,klu kate 500 sbb nak ikut rm500 td tu,maunye lmbt lg lah kitorg ni merasa GA =)

Kancilbiru said...

wow wow fiwitt...

eMMe said...

lydzar, wah! byk tuuu....rezeki baby...masyukkk...

lydzar said...

@mamasue hahaha 500 follower? tah tahun bila tah tu..

cuma tunggu lagi sorang register jadi follower then boleh cerita pasal GA dari mommalydzar :)

lydzar said...

@Kancilbiru piwiit piwittt kenyit kenyit mata..haii boleh kita kenal :P

Atia Adina said...

lama2 banyaklah tu nanti...ad setahun baru lah dapat cash out....hehehhe

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

cepat2..nak join GA ni..:-)

Dayu said...

sikit pun takpe
langsung dr takde
nampak la gak hasilnya kan..

wahida said...

untung awak...saya ni BE pun x pernah dtg kat saya...huhuhu...

amirah said...

uhuk uhuk uhuk..tak pernah dapt BE..waaa

Sharinginfoz said...

seronoknya masuk2

velasrizal said...

i pon baru dpt BE baru2 ni..

Perkara Unik Tentang Lelaki Yang Menjadi Kegilaan Wanita

eT said...

best2...heehehe...
be me pon ada 2...;p

diana said...

saya dah lama dah boleh cashout..
tapi nak simpan banyak2 dulu baru la nak cash out.seronok sikit bershoping.
sikit2 buat penat pi bank je .heheh

EiJa ZaQuaN said...

tahniah..w/pun sikit..ade gak rezeki nak dpt BE..eija x pernah merasa lg dpt BE

Iela Fazielah said...

wah.. rezki tu.. xpe... sikit2 lama2 jd bukit

 

MommaLydzar Logo

MommaLydzar Logo

Nuffnang Logo

Nuffnang Logo

Alkesah Kehidupanku ®