I will be away

Hai dear semua!!

Esok dan Jumaat aku on leave. Insya allah dalam planning utk ke sini..


Merentas dan membelah highway PLUS utk kesekian kalinya. Setahun hampir berlalu dan insya allah akan ku jejakkan kaki ku ke sini lagi :) 

Seronok juga mengenang masa silam ~chewah silam lah sangat~ Boleh bawak Hadif ke tanah tempat kelahirannya. 

Actually nak ikut Abg yg ada urusan di sana. TQ Abg sebab mengoffer kami utk turut serta. 
Kalau tak offer, kompom la muka bini dia ni monyok tak ceria seminggu sebab asek melalui episod ditinggalkan kt rumah je. Itinerary majlis masih belum dapat dipastikan sebab kesana bukan atas urusan holiday semata-mata.

Dalam masa yg sama Abg inform dia nk kotakan janji nan satu. Yabedabeduewwwww!!

"Nak bawak bini dia ke sini tiap kali bini dia pregnant"


Insya allah, bila sempat akan ku update cerita dari masa ke semasa. Aku pasti ianya bukan holiday yg pack. Pasti ada masa senggang utk aku on kan laptop dan broadband :)

Seronoknya!!!

BTW, Happy holiday to me! hehehe..over excited ok :P


8 words from u:

Kazaztan Team said...

yeayy..cuti2 m'sia

AzMask said...

Selamatb bercuti & berhati2 di jalan raya

amirah said...

bestnya..

kemma said...

yeahh..happy holiday..take care ..

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

esok cuti, n mondha pon kene amek cuti sbb pengash nak anta anak daftar skolah..rasa nak ajak en suami jln2 je..tapi tatau nak g mana..wuwuwuuu

selamat bercuti

ummioked said...

Bestnya pg cuti2 malaysia....tgh ngandung ni lah nak gi mana, esok dah bersalin dok rumah je lah jawabnya...saya pon klu preggy mesti nak jalan2....btw, Happy holiday

Atia Adina said...

seronoknya wekend dia....hubby ad semalam dah bgtau awal2....wekend ni tak gi mana2 tau...ada banyak keje....isnin sekolah dah start

makdara TERdiva said...

happy holiday
have a great vacation
happy new year :)

 

MommaLydzar Logo

MommaLydzar Logo

Nuffnang Logo

Nuffnang Logo

Alkesah Kehidupanku ®