Hari ni saya keje HALF-DAY yeay!!

Sebab saya nk pegi check up HM Jr..
Plan asal pegi check up hari Ahad lepas. Sekali dh sampai depan Klinik Soraya, tutup la pulak...

Takpa la, mama dgn papa datang tengok baby hari ni okeh..Hopefully Klinik Soraya bukak laa..Kalau tak bukak jugak, mama nk pegi window shopping carik tudung kt Plaza PKNS, Giant dan sebagainya.Hihi..

Tak sabar nya tunggu kol 1 nak keluar dari opis :D

11 words from u:

mamasue said...

klinik soraya tu mmg tutup ahad la mamasue rasa...2 kali mamasue pegi hari ahad,2-2 kali tutup.so mamasue pegi sabtu,dia bukak kul 9am...

amirah said...

bestnya dapat jenjalan shopping

Atia Adina said...

skg ni ad suka gi buat checkup kat klinik soraya tu di awal pagi....sblm masuk opis...dulu....buat checkup petang...pas opis....

maslinamansor said...

dah nak dekat kul 1 dah nie... :)

eMMe said...

sebelum halfday, sila la jwp tag yg saya berikan, sudilah lydzar terima nya, heheheh....

lydzar said...

@mamasue oo ye ke, skg dh tutup Ahad eh? Ada doctor berenti keje kot..

lydzar said...

@amirah lagi best kalau jenjalan dengan poket yg penuh. tp poketku cukup2 makan saje skg ni hukhukhuk

lydzar said...

@Atia Adina start dari kelmarin lagi 2-3kali tanya cik sudin tu, nk pegi pagi ke petang ke..lama tak berjawab.last2 buat keputusan sendiri la sbb kita pon nk kena apply time off or leave nk pi tu..dia ingat dia sorang bz kerja huhuhu..

lydzar said...

@maslinamansor hehe beberapa minit je lagi..count down!

lydzar said...

@eMMe alamak! tak sempat la me..malam nnt or esok aje lah buat eh..of kos la sudi terima :D

Zaidah said...

dah lama tak jejalan shopping ngan asben...selalu shopping sendiri aje...

 

MommaLydzar Logo

MommaLydzar Logo

Nuffnang Logo

Nuffnang Logo

Alkesah Kehidupanku ®