20.12.10

Happy Monday semua!

Tajuk takdek kaitan pon. Cuma takdek idea nk letak tajuk apa. Wiken kami berlalu tanpa apa-apa xtvt best. Takpalah, sila pahami poketku yg kosong ini :D 
Walaupon poket kosong, tp dalam kepala otak ni ada je lagi benda yg nk ku beli. Especially menjelang dinner opis Jumaat ni. Pemburuan tudung pulak bermula. 

Hari Khamis lepas dah beli baju seadanya walaupon tak lah bertepatan sgt dgn tema Glam n Glitz. Nak GLAM n GLITZ cemananya kalau tgh buyung ni kan. Belasah saje la apa yg sesuai. Sad but true, cik Abg ku tak dapat join aku ke dinner sebab dia kena terbang naik belon ke KK lagi utk next project phase. So akan ku angkut anakanda berdua tu menemani mama dorang jalan atas Red Carpet ahaks!

Ntah macammana la gamaknya situasi aku nnt nak handle mereka berdua. Yang pasti akan ku cuba utk tunggu sampai majlis habis sebab hadiah cabutan bertuah yg disediakan agak lumayan :D 
Mana tau ada rezeki, kan?

Oh ye, sape ada idea mana aku nak carik tudung a.k.a shawl yg sebegini rupanya ?? Kalau tau, tolong tinggalkan komen kt entry ni ok. Dan dekat shopping spot area Shah Alam..Online aku rasa byk dh sold out je..Terima kasih!!!

Pic credit to : MelHijab






21 words from u:

Mieja@Amiizaa2001 said...

salamss lyn

zanteknya tudung tu:):)

eMMe said...

lydzar, Ada tag menanti anda, mungkin boleh pakai utk Red Carpet,heheheh....

lydzar said...

@Mieja@Amiizaa2001 tu la kak mieja, cantik tudung ni..semalam carik kt giant/tesco kajang..takdek pulak jual

lydzar said...

@eMMe tag yg mana emme?

Iela Fazielah said...

wah.. semangt giler makyonh lydzar nak gi dinner... akak pun diinvite gak kan?? xpe xtau nak pakai pe yg glammer2... pakai bj kurung je kot.. huhu..

Atia Adina said...

bestnya ada diner opis...psmb tah bila tah nak buat diner

lydzar said...

@Iela Fazielah hahaha..takdek la semangat mana kak..yg pasti baju2 yg ada skg ni tak sesuai bawak pi majlis. tu yg kena carik jugak

yup2 u are invited. datang tau! nnt boleh la jumpa irfan :)

lydzar said...

@Atia Adina hehe paksa la PSMB buat dinner..boleh la bini warga psmb ni menyelit jugak hehehe

Hanis Azla said...

selamat pergi dinner dgn anak2 yer..
Salam kenal.

Zaidah said...

cantik3....bestnyer dapat gie dinner...opis zai bilalah nak buat...selalu dinner untuk student aje..

mamasue said...

mamasue nmpk kt tesco...kt area yg org jual2 kt bwh tu....sacc mall pun ada gak rasanya...

wahida said...

wah, x sabar nak tgk gambar2 dinner lydzar...

mummyzara said...

ku baru jer beli semalam kat jalan TAR ler hehe RM10 saja

lydzar said...

@Hanis Azla haah dgn anak2 jer la, hubby outstation

salam kenal jugak buat Hanis Azla

lydzar said...

@Zaidah ermm time dinner utk student tu, dorang tak invite sekali ke?

lydzar said...

@mamasueic ic..ok noted. kalau sempat bakal ke sana nnt :)

lydzar said...

@wahida ahahaha..baju saya biasa2 je tau..jgn expect cantik2 liplapliplap tau

lydzar said...

@mummyzara ye ke!!!!!1 pinjam boleh tak? hahahaha

.: Ain aka Ibu Qaisara.. :. said...

liza, kalo ko ckp awal sket kan, let say minggu lepas ke, boleh aku belikan..aku pegi night market kat penang nun, bersepah tudung cenggini..aku pun rembat satu kaler grey, tapi biji2 tu takde la kalerful..tudung yg ko nak ni, mmg ada..10 hengget sahaja.. :)

lydzar said...

@.: Ain aka Ibu Qaisara.. :. kelabu?? aku mmg carik kaler tu laaa.. pinjam boleh tak?? Hahahaha!!

Afra Yuri said...

weee tudung ni memang pemes kan sekarang?? hehe

 

MommaLydzar Logo

MommaLydzar Logo

Nuffnang Logo

Nuffnang Logo

Alkesah Kehidupanku ®