At Penang

Alhamdulillah dah sampai jam 1.20pm tadi. Gerak dari rumah dalam jam 9.30am.

Perjalanan lancar tanpa kesesakan. Hehe nk sesak apa nya time-time macam ni kan :)
Selesai urusan check in bilik hotel, Abg tinggalkan kami 3 beranak kt bilik sementara dia pegi menyelesaikan urusan dia pulak.

Sempat jugak aku lelapkan mata. Anak-anak pulak sikit pon taklayan arahan supaya tidur. Excited agaknya. Mana taknya, kt rumah takdek katil. Kat hotel, asek melompat aje la kerja mereka berdua. 2-3 kali jugak Hadif tergolek jatuh. Aduyai!!

Sampai ke petang ni masih melayan TV. Abg belum balik lagi. Ntah kemana nk dibawaknya kami malam ni. Atau mungkin turn dia pulak nk layan mata dan rehatkan badan setelah penat driving. Huhu! 

Jangan la jangan la macam tu bang..jom la gi jalan-jalan carik makan :)


3 words from u:

amirah said...

aah..dah sampai jejauh mesti kena jalan!

Liza said...

wah gi penang!!! best!!! don't forget gi line clear

AzMask said...

sesekali ikut asben best jugak.. tapi tetap tak sama ngan bercuti sebab dia kejerkan.

 

MommaLydzar Logo

MommaLydzar Logo

Nuffnang Logo

Nuffnang Logo

Alkesah Kehidupanku ®