From Holiday Inn KL, Glenmerie with love :P

Selamat pagi Jumaat!! Selamat pagi semua my blog readers!! 

Hehe yup, now I am at the above mention venue. Bukan utk berasmaradana berhoneymoon disini yer. Tapi untuk memerah keringat ~ iyo lah sangat berkeringat dalam aircond haha!~ menjayakan sesuatu malam ni.

Buat yg selalu baca blog ni, mesti tau ada apa dengan hari ni kan :)

Malam tadi dh prektis sehabis daya utk menggayakan tudung itu sampai anak bujang bosan tengok mama dia berdiri lama depan cermin. Bosan sampai dia melakukan percubaan menarik perhatian mama dengan menyepit tangannya dekat pintu bilik. Haih! Bila dh tersepit tangan si kecil ku itu, baru la aku berenti berlatih. Ku panggil kedua puteri dan puteriku masuk beradu. Jam pon dah kol 11.30pm, so tak susah dorang nk lelapkan mata. 

Sambil anak-anak layan blues amek mood nk tidur, mama dia dh belayar dulu Hihihih! Jam 12.30am bangun semula utk sambung berlatih barang sepuluh minit. GIVE UP! So insya allah tiadalah gaya seperti yg ku tayangkan kt entry beberapa hari lepas. Uwaaaa!!

Lapar sungguh perut. Tapi nk breakfast kt kafe lobi Holiday Inn ni..mungkin tidak!!! RM1 tinggal beberapa keping je dalam purse ni..

Kawan-kawan, cepat la datang. Bawakkan saya nasik lemak boleh?? Hehe!!




2 words from u:

alyyani said...

kena baca previous entry nak tau ni. apapun wish u luck. eh betul ke wish ni ;p

amirah said...

mesti special giler event ni

 

MommaLydzar Logo

MommaLydzar Logo

Nuffnang Logo

Nuffnang Logo

Alkesah Kehidupanku ®