"Healthy, Cute & Fun Little Baby"

Petangku yg sangat mengantuk..Padahal dh dua hari tak pekena nasik lemak :D

So utk menghilangkan rasa mengantuk ni, aku pon merajinkanlah diri utk buat esaimen dari Eray

Korang nak join?? meh meh ramai-ramai kita meriahkan suasana.
Klik sini utk details okeh!


Syarat dia kena letak gambar bayi yang mempamerkan tubuh. Tayang body gitu. Tapi jgn la sampai tayang anggota-anggota private dia..sila sensorkan ok :)

So inilah dia peserta pertandingan kali ini. Perlu ke nak diperkenalkan?? Hehe. Since Eray suruh letakkan nama baby itu, maka marilah ku taipkan nama si kecik yang Sihat, Kiut dan Gembira ini.

Happynya mandi kt swimming pool our apartment kt SK
Nama : Muhammad Hadif Mifzal b Kamaruddin
Umur : 1 tahun 7 bulan (sekarang)


Ok now masa aku pulak bg esaimen kt kawan-kawan hehehe. Sape lah yg nak kena tag ni. Hehe jgn lupa buat tau!
1. Mek rose
2.  Maslina Mansor
3. Kak Ilah Fazilah
4. Kemma
5. Hadha

10 words from u:

eRaY said...

yeay 1st contestant...nice pic
good luck lydzar..tq

kemma said...

hihi...akk nak join gak..:))good luck hadif:))

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

woweee den kene tag
kikikik

Mommy Icha said...

yeay! kena tagged! :)

maslinamansor said...

karang mas buat. Danish jarang gambar takdak baju... hehehe

lydzar said...

@eRaY ada hadiah utk early bird tak? :P

lydzar said...

@kemma jom jom jom! meriahkan suasana

lydzar said...

@rose --{@ ibuRafiq @}-- buat tau!

lydzar said...

@Mommy Icha jom tepek gambar anak2 kita yg seksi

lydzar said...

@maslinamansor sama la, jarang nk ada gambar dorang tak pakai baju nii

 

MommaLydzar Logo

MommaLydzar Logo

Nuffnang Logo

Nuffnang Logo

Alkesah Kehidupanku ®