Terima Kasih Daun Keladi yer..Cik Puan Ilya Suhana!


Yang kt gambar ni la, Cik Puan Ilya Suhana :) - kredit to her FB picture. Comel je mommy Dhiya ni. Jangan terpedaya dgn kekiutan dia sebab dia bukan anak dara dah tau! Mak dara ni! Tolong jgn ngorat hahah!!

Terima kasih yg tak terhingga sebab telah menghadiahkan saya perkara-perkara berikut ;


Pic credit to : Zana

Alhamdulillah, selamat bajet aku utk beli dorang ni especially pil Phytonatal tu :)
I like it I love it very much sebab memang mujarab membantu sistem perkumuhan aku masa berpantang dulu..

Erm ada tak sesapa nk hadiahkan aku losyen Syifa??


Kecik tapak tangan, stadium Shah Alam aku tadahkan hehehe!!

Tetiba macam rasa dh nk berpantang pulak bila dah ada benda-benda ni..


12 words from u:

ummioked said...

bestnya ad org sponsor, klu macam ni, blh lah pregnant lagi..he he

Atia Adina said...

wow....bestnya hadiah dia bagi...bagus eh produk tu???

*azni* said...

wah,rezeki lydzar ade org bagi semua2 tu..kalo beli mahal jugak kan?

eT said...

nak gak...share leh...
me pon ngah carik produk utk pantang nnti..huhu

Zaidah said...

bestkan ade org sponsor brg utk berpantang....rezeki baby dlm perut...

wahida said...

mmg rezeki awak la lydzar...dah x sabar nak pantang yer? heheh...

lydzar said...

@ummioked hehe mmg best..boleh peknen lagi insya allah tp tunggu papa HM umur 35 tahun la..dh deal ngn dia..

lydzar said...

@Atia Adina best kan :) i like phytonatal tu so much..mmg berkesan membantu pelawasan

lydzar said...

@*azni* 1 set mmg mahal gak la..seb baik ada orang murah hati

lydzar said...

@eT NR ni bagus jugak so far..cuba lah

lydzar said...

@Zaidah alhamdulillah. memang tersenyum girang dari pagi tadi tau

lydzar said...

@wahida eh eh..masih boleh bersabar lagi. tunggu dia cukup bulan la..kalau tak, susah gak kalau jd prem :D

 

MommaLydzar Logo

MommaLydzar Logo

Nuffnang Logo

Nuffnang Logo

Alkesah Kehidupanku ®