Gambar-gambar sekitar PBJV Glam n Glitz Nite 2010

Salam..

Hari sudah ada baaaanyak masa free! Mari lah daku berstory-telling tentang bermacam-maacm perkara. Layan...!!

So yg pertama utk hari ni, sambungan cerita Dinner PBJV yer. Tapi utk cut a long story to be short..kita layan gambar saje. 

Overall bagi aku, dinner ini berjaya dilaksanakan dengan jayanya. Memang la tak dapat nk buat semua orang puas hati. But Alhamdulillah, all went well. I love the foods so much!! SEDAP!!

Jom start jamu mata :)


 At registration counter with Mommy Ana

 My kids join coloring contest


Hadif in action

Hannah concentrate!

Already in the Ballroom

 Our MD - Mr Nik Hamdan - welcome speech

 Successful young entrepreneur

 Hadif duduk dipangkuan sepanjang majlis berlangsung. 
Stroller tak berjaya dikeluarkan dari kereta sebab hujan petang tu..
Lenguh SANGAT!!


 Surprise birthday celebration utk BOS

 Bos with wife and kids

 5-tiers cake from Secret Recipe

Fuhhhhh!!!

 Surprise from hotel! 
Tetiba je ada Santa Clause masuk Ballroom. Ho Ho Ho!!!

 Eila - kepala committee

 x tau anak sapa..but comel kan?

 Gadis-gadis merelip 

 PBJV Idol - Rufizal ~Selamat Malam~

  PBJV Idol - Zulaikha ~ Teringin~

  PBJV Idol -Zaharin ~

  PBJV Idol -Zaidi ~

  PBJV Idol - Azmi ~

 Game : Kotak Beracun

 Lucky Draw

 Kak Ilah's hubby and Irfan

 Anak mama yg dh mula mengantuk

 Adam and Nani from Mentor 4 - now staf PBJV

 Orang penting PBJV ~Rosliza~  dia la buat gaji kami :)

Best Dress Female

 Best Dress Male

Best Employee 2010

Last but not least, gambar gedix para committee :D

Mak orang bawak 2 henbeg besar tu pon takmo ketinggalan tau..so terselit la committe junior dalam acara gambar gedix nih..hihihih








19 words from u:

EiJa ZaQuaN said...

wah meriahnye..glam2 sume..:)

ayu said...

bestnya dinner lydzar...
mmg meletup laa..
btw, cantik la make up lydzar..
mcm mana nak buat mata mcm tu..
suka sgt..look gorgeous ^_^

wahida said...

wow!!! cantik2nya korang...kalau kiteorg x boleh bwk anak2..boleh bwk spouse jer...

mamasue said...

bagos tul la mommalydzar ni...gigih gak pegi walaupun kena bwk anak2...klu mamasue,dgn kakak dhiya je dah surrender dah...tak pi dah la dinner tu...kagum mamasue.

makdara TERdiva said...

fuiyoh! kalah artis! :)
but ur eyemekap memang shantek!! i likeeee :)

lydzar said...

@EiJa ZaQuaN meriah kan! seronok jugak sebab kompeni bfore ni jarang ada event dinner

lydzar said...

@ayu mekap tu tak buat sendiri la..upah orang. nk harap sendiri buat, kompom tak jadi hihihihi

lydzar said...

@wahida kitorang tak boleh buat mcm tu ~takboleh bawak kids~ sbb kompom nnt tak ramai yg nk datang dinner dgn alasan anak takdek sapa nk jaga etc..

saya pon, kalau tak leh bawak anak, mayb tak datang gak kot

lydzar said...

@mamasue sbb dh start kerja dari awal dinner planning kan. then rasa rugi la kalau tak pegi. kesian nk tinggal dorang kt taska sampai lewat, tu yg gigih gak angkut dorang sekali. seb baik semua committee sporting, so mlm tu mama off duty sbb jaga anak kt meja sambil menikmati semua makanan2 lazat tu hihih..
plus HMs sangat behave that nite. so sporting jugak

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

bagus tol makyong
bawak anak sekali
sy nanti rafiq dah besar skit..pon sure akan bwk rafiq sama if ade dinner..

dah miss 2 dinner tau..tak pergi sbb pikir rafiq tecik lagi..takde org nak jaga..uhuh

Atia Adina said...

bestnya dinner dia....hannah ngan hadif tak pelik ke?terselit dia ditengah2 auntie2 yang glamer

Iela Fazielah said...

lydzar, mmg grand la dinner ni.. mknn pun best... persembhaan semua... boleh jugak terselit gmbar kami sekeluarga ye.. tq.. sib baik muka akak xnampak... muka sembab..haha... tp gambar last2 dgn commitee tu.. si hannah mcm peliks2 je... kelakar la

lydzar said...

@Atia Adina hannah kagum tgk aunties malatops nih, hadif pulak layan mengantuk saje..

eMMe said...

u looked glam that nite
cantik la your make up lydzar
t ajar ek cenne nak wat cmtu
serius cantek..nmpk lain...seri ibu ngandung, hehehe....

lydzar said...

kak ilah, actually mmg ada gambar akak sekali, tp saya tak jumpa gambar yg tu tadi. nnt tengok la gambar dinner sebanyak2 nye kt hubby akak eh..dia ada mintak kt saya tadi. :)

amirah said...

uii..merelip2 semuanya..

|| NaFiRaa || said...

memula tengok bos yang tiup lilin cam AC mizal.. skali bukan daaa..muehehe..

cantek sgt mekup kamu..:)

Anonymous said...

mariahnye,d miri x prnah cam tu

Anonymous said...

Nak tanya uncle dan/ur MD's wife nama apa ya? i lupa. Slalu call aunty je.

 

MommaLydzar Logo

MommaLydzar Logo

Nuffnang Logo

Nuffnang Logo

Alkesah Kehidupanku ®