13 Jun - 3 months Hilda Marissa

Hari ni genap umur anak dara saya 3 bulan.
Since saya ni mmg jenis jaranglah sangat pegi print gambar yang saya snap, maka saya memang wajib simpankan ia didalam blog ni. So ini lah dia gambar latest Hilda.
Tengok dalam gambar memang nampak chubby sunggohh! tp realitinya biasa-biasa saje. Sape penah jumpa dia, tau la kan :)




Sempena umur dia 3 bulan, mama pon masak la kek coklat ni. Konon-konon nk celebrate, tp kenyataannya mama dgn kakak Hannah je yang hadap. Nasib baik kakak Hannah suka.. :)


To MommyLyna : Happy Birthday!! Dah dapat kek ni in advance kan :) Sorry ler kalau tak sedap. saya budak baru belajar ekekekek


15 words from u:

mamasue said...

eee...apsal la comel sgt hilda niiii....

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

alor..tomeinyeee...:-)

e.l.i.s.s.m.i.e said...

nampak chubby ajer..fotogenik laa kiranya ni yer :)

nak kek jugak :p

zaidah said...

happy besday 3 month to hilda....dapat makan tak kek yang mama buatkan..

amirah said...

sejibik la muka dorang bertiga ni..suka2

eMMe said...

halus mulus wajahmu Hilda, auntie nak je peluk Hilda rasanya....mmmuahs!

Iela Fazielah said...

lydzar.. nampak sgt sedap tu...

lydzar said...

@mamasue ahaha mamasue, jgn la geram sampai mcm tu..

lydzar said...

@rose --{@ ibuRafiq @}--semua baby pon tomeiiii :D

lydzar said...

@e.l.i.s.s.m.i.eelis, kek tu terlebih manis laa...uwaa

lydzar said...

@zaidah tak dpt la aunty. mama tayang je depan mata saya..

lydzar said...

@amirah hehe kakak-abg-adik la katakan..mesti la ada iras :)

lydzar said...

@eMMe peluk la aunty, tp saya ni bau masammmm saya suka muntah :)

lydzar said...

@Iela Fazielahhuhu nampak sedap. belum cuba belum tau ekekeke

aboyandnick said...

kami ingin meminta jasa baik pihak anda untuk menolong kami mempromosikan blog kami ini... kami memerlukan lebih 200 org follower untuk komersialkan blog ini. kami juga dalam pembikinan program masakan dan kami akan muatkan juga dalam blog ini. jadi kami ingin sekali berkongsi bersama kawan2 bloger yang lain.. jasa anda amat kami hargai. dan insyaallah kami juga akan membantu mempromosikan blog anda juga... terima kasih....
http://dapurbujang-aboyandnick.blogspot.com/

 

MommaLydzar Logo

MommaLydzar Logo

Nuffnang Logo

Nuffnang Logo

Alkesah Kehidupanku ®