5th Birthday Party of Dhiya Iman

Cerita hari Ahad lepas ni. Rajin sangat ummi dan ayah Dhiya buatkan anak-anak dia birthday party. Rasanya almost every year dapat jemputan. BEST!!

Saya baru sekali organize bday party utk anak, tu pon very the small one. Masa Hannah punya 3rd Birthday tahun lepas. Nak buat party macam ni, bajet kena ada..Kalau takdek bajet, kita celebrate ngn family sendiri sudah :D

Insya allah saya plan nk buat birthday party utk Hannah masa umur dia 5 tahun kang bersempena date yg sangat cantik 12.12.12..huhuh cerita lagi setahun tu, kita simpan dulu lah. Semoga ada umur saya utk laksanakan cita-cita nan satu tu..

Birthday Dhiya Iman ni, buat dekat KFC Wangsamaju. Majlis start jam 12pm. 


Dhiya Iman dengan Choclate Indulgence yg super sedap!
Selalu tanya bila nk buat birthday dia dekat KFC
Dengan Chiky
Orang dh bersurai, dia masih lg berdiri kt situ
Hilda lepak dgn Papa je..
Eh ada jugak rupanya Hilda dgn Chicky, takmo ketinggalan eh
Hadif sorang takdek gambar dengan CHicky sebab dia takut.


Dhiya Iman bagi goodie bag yang ada banyak sticker. HMs dapat 3 beg, maklumla bertiga punya. Kalau tak, mau bergaduh kang. TQ Dhiya, ummi dan ayah!


Seronok tengok anak-anak happy macam ni.

Insya allah, mama akan buat birthday party utk anak-anak when u all turn 5..sebab masa tu dh reti rasa seronok, dh reti nak main games, dah tak moody mengantuk time orang tgh nak hepi-hepi..INSYA ALLAH, doakan mama and papa murah rezeki dan panjang umur yer

3 words from u:

mamasue said...

mommalydzar,mamasue tiap2 tahun kopak sbb celebrate bday dhiya.kdg2 tu kite plan nk bt kecik2 pon tak blh sbb sedara mara request suh buat,so every yr mmg dah allocate bajet...mcm nk bt projek juta2 plak.few months b4 bday,dah start beli sket2...klu tak mmg kes naya.tema dhiya tahun ni sama dgn dhiya iman ni, princess...tinggu betul bday kek dia eh

ayu said...

alahai..kalau ada bajet, seronok kan dapat buat utk anak2..tapi, betul kata lydzar, baik buat bila diaorg dah besar sikit..dalam 5-6 tahun tu ok la..diaorg dah faham kan..

ummi mien said...

eh eh cam sama plak kita. me too plan buat besday party bila ank dh bsr sket.

 

MommaLydzar Logo

MommaLydzar Logo

Nuffnang Logo

Nuffnang Logo

Alkesah Kehidupanku ®