Nora Elena - Final Episode

Dah habis pon petang semalam with an expected and happy ending :)

Seronok sangat tengok detik-detik kelahiran their baby dan sungguh terpesona tengok the handsome Papa Seth cradle his baby for the first time. Sama macam terpesona tengok my En. Sudin cradle our new baby each time lah..maklumla dah tiga kali tengok sutiasi itu..Awwww handsome sangat!!! ekekekke!!

Saya memang follow cerita tu since 1st episod lagi. Macambest utk ditunggu dan memang cerita ni tak mengecewakan walaupon secara realiti takdek kot lelaki seromantik Seth Tan tu :D 

So saya simpulkan aje lah terus ye sebab saya tau semorang pon tengok petang semalam. Tengok status kawan-kawan kt FB pon masing-masing pasal citer Nora Elena.

Kesimpulan dia, CINTA itu memang indah, SABAR membawa berkat. dan FITNAH pemusnah alam.

Sekian.


6 words from u:

amirah said...

hihi..tak tengok langsung pun drama ni sebab tak sempat..balik je dah abis..lagipun kat rumah mak mentua takleh nengok tibi time magrib..waa..eh, lydzar, kena sampai sepuluh kali tu..mesti lagi awwww suwit la en sudin!

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

tapi ade blogger cakap laki dia cam seth tan..bertuah tol depa kan..ehehehehehe

Hanis Azla said...

sebab dah pernah baca novel tu jdnya mmg dah tahu ending mcm mana.. tp tetap nak follow jugak cerita yg best tu.. he..he..

mamiraysha said...

Tak follow pon citer ni dari awal. Stat tengok minggu lps masa mak datang rumah. Dia yang tukang citer dari awal. Best jugak layan citer ni. Tapi tak dapat fokus sangat sebab berebut dengan anak. Dia nak tengok playhouse disney. Dapat tengok part last je semalam..time pompuan jahat tu nak buang baby kat tepi jalan. Saya suka tengok cite happy ending :-)

DeLancrettLurpak said...

can't wait to finish keje2 ni, leh layan drama sampai lebam, arggh!


lepas tu cerita mcm gitu, mesti terasa di awang-awangan ye dak?

eT said...

huhu...lama x mai sini...ngeee

 

MommaLydzar Logo

MommaLydzar Logo

Nuffnang Logo

Nuffnang Logo

Alkesah Kehidupanku ®