Father's Day Celebration

Sebenarnya kami dh tercelebrate awal sket dari hari sebenar. Sebab alang-alang dh keluar hari Sabtu aritu. Plan nk pegi inject imunisasi Hilda kt DEMC. Keluar pon dah jam 11pagi, semua belum breakfast. Maklumla saya diberi cuti utk tidak memasak ~padahal papa kata jangan menggoreng aje~ since Hannah sedang dilanda chicken pox nih. So saya ajakla dorang semua pi makan dulu. Dan makan yg special sikit dari biasa sebab Father's Day.

Papa yg pilih kedai. Kita yang lain ni setuju aja.





Masing-masing tengah tunggu order sampai.


Tiga hidangan yang sampai dulu. Kakak Hannah pilih sendiri kek ni. Dia memang suka sangat dgn kek coklat.


Juadah sampai kita teruslah BRUNCH..

Nasi goreng dengan satay
Fish and Chip

Pinggan Papa sampai last sekali. So dia tak dapat nk enterframe sebab masing-masing dh malas nk amek handphone.


Ucapan khas buat Papa of the Day..

Happy Papa's day..semoga Papa sentiasa jadi Papa yang paling hebat, paling baik, paling kacak, paling comel buat anakanda sekalian..dan semoga Papa sentiasa jadi suami terhebat juga :) 
WE LOVE YOU SO MUCH!!


Masa nk keluar dari SACC lepas BRUNCH, terserempak pulak dengan Mek Rose dan family. Comel sangat si Rafiq. Friendly dan suka sunggoh tengok baby..Nnt Rose upload gambar ye..nk cilok! :)

10 words from u:

ayu said...

wahhh..bestnya..makan2..

Sumijelly said...

okey...dalam banyak2 hidangan..

kenapa kah air yg ada cream tu gak nampak menarik.....hahahahaah

Rajin celebrate... sumi tak jamu pun suami makan..... hahahaha..........


Sumijelly.com

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

sedapnye..kami pon rancang nak makan kat SR..sekali terlencong ke seksyen 13 plak..saje nak cari tempat baru nak makan..tapi hampa..SR jugak the bes..huhuh

sonok juga jumpe lydzar..kita dah tempek gambor..mehla umah kite..weekekekeke

mamasue said...

comelnya senyuman hadif tu...mamasue pun naik tersenyum

amirah said...

lydzar, ni secret recipe ke?

lydzar said...

@ayu sesekali nk makan best :D

lydzar said...

@Sumijelly haah air tu presentation dia cantik bila letak cream tu..tp rasa dia pon mmg best jugak..haah suka celebrate mcm ni. sekadar makan2 je pon.. :D
nak masak sedap2 tak berapa nk reti, so kita makan kt luar je lah hihi

lydzar said...

@rose --{@ ibuRafiq @}-- kita dh cilok gambar kt blog ros tau :)

lydzar said...

@mamasue comel eh..nk buat menantu tak kahkahkah!!

lydzar said...

@amirah haah mirah, ni SR kt SACC

 

MommaLydzar Logo

MommaLydzar Logo

Nuffnang Logo

Nuffnang Logo

Alkesah Kehidupanku ®