Grrrrrrrrrrr!

Salam jumaat!


Tadi, macam biasa jam 8.10am saya dh sampai opis. Dh siap parking kt petak saya ~ecehhh tetiba declare petak parking sendiri, boss ke kamu tu lydzar?~ saya seluk-seluk handbag saya yg penuh barang  ni, tetiba baru saya perasan saya tak bawak accces card saya. Adoi la!


memang penuh beg saya ni, macam-macam ada!
Dahtu saya kena la tunggu mana-mana staff lain sampai dulu, baru boleh saya join masuk ke opis.Masa duduk dalam kereta tak tau nak buat apa tu, saya pon terasa la nk pegi ke 7-11. Takmolah breakfast nasik lemak hari ni. Dah banyak jugak lemak terkumpul skg ni.

Berjalan la saya menuju ke 7-11 kt building sebelah. Saya baru je nk sampai kt RHB tetiba saya nampak sekor anjing tengah berjalan-jalan. Terpaku saya sekejap. Dia pon terpaku je tengok saya. Nak jalan terus taknak nih..sudahnya saya decide takmo teruskan berjalan ke 7-11. Saya patah balik menghala ke gerai nasik lemak yang tak perlu saya jalan depan anjing tu. Anjing tu pulak boleh dia lenggang kangkung ikut saya..



Uwaaaaa saya takut!! Lama gak la saya tunggu dekat gerai nasik lemak tu. Bila brother tu dh siap bungkuskan nasik lemak saya, saya nampak anjing tu pergi dekat kawasan construction Nexis. Lega!


Saya pon nk balik ke opis semula la. Tengah tunggu kereta lalu, before saya lintas saya nampak anjing tu keluar semula dari kawasan construction dan macam berminat nk ikut saya lagi. BENCI!!!


Sesegera mungkin saya jalan laju, saya tak boleh lari sebab saya takut anjing tu kejar. Terus saya masuk dalam kereta semula. Anjing tu pulak, dh tengok saya masuk dalam kereta, dia duduk berehat kt tepi RHB.


Tak lama lepas tu, saya nampak staff lain dh datang. Saya suruh dia bukakkan pintu dan zasss saya pon masuk dalam opis dengan lega.


Kesimpulannya, saya tetap kena makan nasi lemak utk breakfast hari ni..

Oh ye..malam tadi kami ikut Papa-Udin bak kata Hadif pegi Sport Planet kt Shah Alam. First time for Hilda. Hannah dan Hadif agak boring sebab rushing carik bola Liverpool kecik dalam bilik stor tapi tak jumpa. Sudahnya dorang cuma dapat tengok Papa-Udin je main bola.
Hannah, Papa-Udin, Hilda dan Hadif
Dan macam biasa, nursing in public for me and my comel-Hilda.

mcm anak patung plak mama tgk si Hilda ni
arghhhhhh comel tak boleh blah




6 words from u:

mamasue said...

hohoho...mamasue tak blh lg nk BF kt public tanpa pashmina....tak blh la,tak pandai lg,mesti nak bukak besar2 gak...hahaha

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

ish2..anjing tu minat kat lydzar kot..cun sgt..ehehe

kita pon if kat tempat suram2 camtu berani kasi tek kat rafiq..if kat shopping complex den sogan. harus cari nursing room..agagaga

AzMask said...

akak pun takut anjing... hehehehe

wahida said...

nasib anjing tu tak buat apa2...huhu...

hilda mmg comel!!

Iela Fazielah said...

sama mcm akak.. kalau irfan nak minum.. bukak je smbil control... kepit la pala irfan tu rapat2..hehe.. tp mmg seronok skali skala ikut hubby gi main futsal kan???? kak ila every friday follow.. bosan dok rmh

ayu said...

mujur gak anjing tu tak kejar kan...hehe..

comey je hilda menyusu kan..

 

MommaLydzar Logo

MommaLydzar Logo

Nuffnang Logo

Nuffnang Logo

Alkesah Kehidupanku ®