X-Men : First Class

Anda sudah??

Saya sudah !!
It was a one sweet day, tetiba kami decide nk dating berdua. Yihawww!!
Kasik chance la kt kami pegi tengok movie setahun sekali ni.

Saya kata cerita ni BEST!!


Dan saya paling suka tengok Professor X masa muda dalam cerita ni..tp waktu dalam panggung of course la saya suka tengok orang disebelah kanan saya ahaks!!

Korang, pegi lah tengok :)




12 words from u:

AzMask said...

syok dating.. sesekali kan.

EiJa ZaQuaN said...

Saya blom tgk lagi..
wah syok kan sesekali berdating berdua..tgk wayang lg...

adeii..cepatla abis waktu berpantang...x sabar dh nak berjimba2 kat luar nun...

alyyani said...

bebaloikan tgk cite ni. sgt gempak!

Hanis Azla said...

bestnya pi dating. tp klu akak nak tgk x-men kena bawak anak2 sekali.. sbb semuanya minat x-men.. dia org lagi tahu watak2 dlm x-men tu drpd akak..

mamasue said...

ala..jelesnye mamasue...tahun lepas br je start tgk wayang setelah 3 tahun tak pi...tahun ni start la balik tak dpt pi tgk wayang...sbb baby medina ada.tak tau la smp brapa tahun lg...huhuhu...even mamasue ni bukan suka pun citer x-men tu,tp nak gak pi wayang...

lydzar said...

@AzMaskmmg sekali kak..hahaha..bukan senang nk dpt chance mcm ni

Kancilbiru said...

Xmen tak minat tapi kalau ajak husband mesti laju jer dia...hehe...boleh la dipertimbangkan nanti...:)

lydzar said...

@EiJa ZaQuaN huh time berpantang mmg seksa jiwa raga..sabar ye, dh tak lama je kan nak abes

lydzar said...

@alyyani haah sgt berbaloi rm12 itu

lydzar said...

@Hanis Azlaanak2 akak dh besar, mmg best la kalau bawak..saya ni, anak kecik2 gitu leceh sket la..ni kira bonus sbb papa n mama boleh dating :)

lydzar said...

@mamasue mamasue, skg ni byk gak cerita lain selain Xmen tu..ala, tinggalkan aje la dhiya n medina kejap ngn nenek..dalam 3jam gitu utk dating ngn papa dorang :)

ayu said...

nak g dating gakkkkkk...huhu..nak tunggu transformers nanti la...hehe..

 

MommaLydzar Logo

MommaLydzar Logo

Nuffnang Logo

Nuffnang Logo

Alkesah Kehidupanku ®