Roslin Hashim | Sejarah Berulang?

Wahhhh..panas betul telinga aku bila dengar ulasan surat khabar kt TV3 pagi tadi. Ape lagi, pasal salah sorang pemain badminton bernama Roslin Hashim ni lah..

Kontroversi sket. Ulasan tentang Roslin Hashim bakal naik court lagi utk memfailkan penceraian dgn isteri kedua - Norhayati Othman, 38 tahun, Pengarah Pemasaran, Perbadanan Kemajuan Filem Nasional (Finas). Isteri kedua dikahwini setelah 5bulan berkenalan. Dan setelah selepas lebih kurang sebulan, isterinya bakal diceraikan juga.

Wah wah wah..permainan apakah ini? Dulu dgn bekas isteri pertama, dia diceraikan setelah 12 hari berkahwin. Sungguh singkat perhubungan kedua-duanya dengan Roslin. Misteri sungguh aku rasa. Apa yg tak kena?

Apa si Roslin ni ingat main kawen-kawen mcm zaman kanak-kanak dulu ke? Naik pelamin, pung pang pung pang bunyi kompang. Pastu abes main, dah petang balik rumah masing-masing. So dh tak kawen dah.

Mungkin ada konflik dam rumahtangga yg berlaku. Tapi takkan la cerai je sebagai penyelesaiannya. Tak boleh ke bawak bincang-bincang dulu?

Aku rasa Roslin ni saiko lah! Korang rasa cemana??


p/s : rasa nk smash je kepala orang yg main-mainkan perkahwinan mcm dia ni..



14 words from u:

eMMe said...

tak yah kawen la roslin, nyusahkan org je
ayat geram ni lydzar, menyampah dgr kes dia tak sudah2! malang la sape kawen dgn dia..huhuhuhu...geram nyewwww....

mamasue said...

sbb dah 2 kali kan...so mmg nmpk salah dia lah.something tak kena dgn mamat ni...menakotkan plak.klu ada kali ke3 tu, mmg berani lah pompuan tu...

Srifairus said...

roslin tu ada masalah tenaga kot... hehehhe

Dayu said...

rasanya dia ni mmg ada masalah mental lah
kalau dia buat lg perangai mintak2 duit kat ekas bini no 2 ni
mmg sah, dia lah laki paling tak tahu malu dalam dunia
dah lah ceraikan org
pastu ko pulak sibuk nak tuntut macam2

Kazaztan Team said...

atau mungkin die "disakiti"

Zaidah said...

gilalah dia nie....kena gie kaunseling atau pakar psikitrik nie...

lydzar said...

@eMMe betul takyah kawen lagi bagus. tp ada gak ladies yg terperangkap ngn dia kan

lydzar said...

@mamasue adoyai! jgn lah ada yg ketiga. ngeri..

lydzar said...

@Srifairus ekekekeke..agaknya gak..ntah2 dia cuma berselindung je disebalik berkahwin dgn perempuan. yg sebenarnya ada samthing else..sape tau kan?

lydzar said...

@Dayu ermm memperdagangkan tubuhkah utk mendapatkan duit? eiii geli!

lydzar said...

@Kazaztan Team waahhh cemana agaknya disakiti tu yer

lydzar said...

@Zaidah wajib pegi kot..

Iela Fazielah said...

akak rasa dia punyer anu xnaik la... dr tanggung malu baik dia ceraikan bini.. tp itu org byk modoh n talak guna punyer... kerat 18 lg baik!!

.::NiK's WiFeY n MoMmY::. said...

masa baca paper tu pun,terus terlintas..apahal la mamat ni..suka2 hati je main cerai2!mula lah lin fikir 'macam2'..mengong nye..kesian kat bekas2 bini dia..tolong la, pilih org lain..jgn la roslin tu:P

 

MommaLydzar Logo

MommaLydzar Logo

Nuffnang Logo

Nuffnang Logo

Alkesah Kehidupanku ®