Rezeki rezeki :)

Ni rezeki nk dpt hadiah dari rakan-rakan blogger laaa.. 

Syok jugak jadi blogger ni. Tak rugi pindah dari fotopages kpd blog :)
Selain nk mengabadikan personal stories <--my main reason of blogging, carik duit sampingan ngn Nuffnang, berkenalan dgn kawan-kawan baru, ada byk contest boleh join sbb mmg ramai yg suka anjurkan. Pastu kekadang ada yg anjurkan cabutan bertuah, jackpot, kuiz, teka teki..semua-semua yg boleh merapatkan ukhuwah sesama blogger. Pastu pulak ada jugak yang tetiba nk bagi penghargaan pada commentator ataupon follower dorang. Wah wah..mmg beruntung lah mereka itu kan :)

So the latest yg telah membuatkan aku ada perasaan begitu berharga adalah Hadiah Untuk 6 Pengomen Blog elissme.com Yang Paling Sexy!

Hahaha sexy tau! 


Nama lydzar tu no 1 tau :) Tak sabar aku nantikan apekah hadiah yg bakal aku dapat. harap-harap dpt fridge magnet..takmo keychain..boleh gitu Elis hikhik! Then Elis kata nak bagi kad raya jugak.. 

Waaaa! Bestnya! Dah bertahun aku tak dapat kad raya. Almaklum, sekarang kan zaman FB. SMS raya pon dh jarang dapat. Depa pakat-pakat wish kt FB jaaa..

Yang kedua, hadiah misteri dari Maslina Mansor. Dia announcekan pemenang Anniversary Contest  . Aku tak menang pon. Dan pemenang yg Mas pilih mmg selayaknya menang pon. Kt hujung-hujung announcement Mas tetiba ada dia umumkan berita baik..hehe

PENGUMUMAN....
Berita baik...!!!!!

Kepada

Taniah!!! hadiah misteri juga akan menanti korang. Tapi tunggu selepas aku balik dari bercuti. Hadiah korang akan muncul selepas raya nanti....

*Nanti emel kat aku yer... :)

Tengok nama aku naik lagi!! Aku tak tau apekah hadiah yg bakal diposkan. Walaubagaimanapon ~chewah tatabahasa indah~  aku mmg HAPPY!

Tengkiu so much lah Elis & Mas.

 

11 words from u:

izyanty collection said...

wah bestnye dapat hadiah...taniah ek

azieda razak said...

tahniah2...

Atia Adina said...

eliss tak yah susah2 lah pos....bagi jer kat en din.....jimat wang pos...heheheheh


-ad-

lydzar said...

@izyanty collection heheh best kan :) TQ aniwey

lydzar said...

@azieda razak tou che tou che

lydzar said...

@Atia Adina haah Ad, mmg suruh dia kirim kt hubby jer..jimat duit pos

Zaidah said...

tahniah..bestnyer dapat hadiah..

Kancilbiru said...

syok kan jadi blogger...walaupun hadiahnya simple tapi jimat dah sebab tak yah beli...ekekeeke

maslinamansor said...

sama2... :)

Ogy said...

seronok jadi blogger walaupun kengkadan mati akal nk buat entry pasal pe...hehe

Iela Fazielah said...

wah.. tahniah2.... rezeki rimau ni

 

MommaLydzar Logo

MommaLydzar Logo

Nuffnang Logo

Nuffnang Logo

Alkesah Kehidupanku ®