Aktiviti Naik Kuda

Petang birthday Abg Ahad tu, dia bawak kami pegi Titiwangsa lagi. Tujuan, nak naik kuda la..

So gerak awal sikit. Sampai dh jam 5. Dah ramai orang beratur kt kaunter, tp boleh pulak kaunter tu REHAT dan penjaga kaunter sedang sembang santai kt dalam tu. Woi bukak la kaunter ni woi! Ingat orang tak nampak ke ko tergelak-gelak kt dalam tu disebalik cermin tinted nih???

Boring gak la menunggu. Jam 5.20pm baru dia bukak semula.

Beratur penuh sabar

Beratur nak naik kereta kuda pulak

 Okeh, dorang dh turun. Jom turn kita plak!

Kuda yg dah penat..tertunduk layu je..

Budak yg excited tengok kuda dari jauh, tp bila dekat terus bertukar jadi muka takut dan cuak

Adik yg pura-pura cool sambil makan keropok lekor

HMs tak layak lagi nk horse riding yang ni. Tahun depan kita datang lagi ok






7 words from u:

e.l.i.s.s.m.i.e said...

tak pernah lagi naik kuda..

Kancilbiru said...

alolo comel jer takut kuda...hihii

makdara TERdiva said...

kat bukit tinggi, bentong pun bole naik kuda gak..tapi mahal gilerrr..1 jam dekat beratus..huhu

lydzar said...

@e.l.i.s.s.m.i.e try la bawak nuha ke titiwangsa tu

lydzar said...

@Kancilbiru hannah tu memang. dari jauh je berani

lydzar said...

@makdara TERdiva alahmak, mahalnya!
kt titiwangsa ni, adult rm1 children rm0.50 jer hehe

Iela Fazielah said...

akak pun xpernha naik kuda.. asyik dok sebelah kuda je.. mesti best kan?? bape hinggit ye skali naik ni?

 

MommaLydzar Logo

MommaLydzar Logo

Nuffnang Logo

Nuffnang Logo

Alkesah Kehidupanku ®