Pureen Stock Clearance Sale 2010

Macam yg aku sebut-sebut dalam entry bulan lepas..kelmarin dan semalam (13 & 14hb Nov) adalah harinya
Pureen Stock Clearance Sale 2010. Kompom memang ramai parents and parents-to-be tersenyum gumbira membawa hasil tangkapan kt sale nih. Murah la katakan

Hehe intro entry macam la aku pegi bershopping sakan kt sana kan :P

Untuk kesekian kalinya, aku tak pegi sale ini. HukHukHuk..Sedih! 

Akan TETAPi!!..

Aku tetap dapat merembat sesuatu dari sana. Benda yg aku terhingin nak beli, bakal tiba dalam pelukan dan genggaman anak-anakku nnt. Nanti la sebab barang-barang tu bakal diposkan ke alamat opis aku hari ni :)
Why oh why??? Pureen ada buat online sale jugak ke???

Jawapannya : Tak tak!! Pureen tak amek online order ye. Dorang cuma hostkan sale kt gudang je. So para ibu-bapak sekalian, berbondong-bondong lah kalian ke sana.

Dengan ehsan seorang rakan, yg secara randomnya post status kt FB.


Akhirnya aku berjaya membuat pesanan.


 TQ Nurul!!

Ini jer barang-barangnya pon :D 
Gambar aku pinjam kt website Pureen.


Harga sale semalam : RM14 / pack 
Harga di Giant : RM17.90 / pack ~kalau tak silap lah!~

Harga sale semalam : RM4 / pack 
Harga di Giant : RM5.90 / pack 


Banyak murah jugak tu.. Hmmm ntah bila zaman la aku dapat pegi sale ni eh??


9 words from u:

amirah said...

kalo dpt pegi best kan lydzar..saya ni lagila..dah duk jauh dr kl ni alamtnya dengar jela..tgk gmbr dorang tgkp kat pureen sale ni mmng ramai giler..

kemma said...

bagusnye kawan Fb offer cam tu..hehe

lydzar said...

@amirah masih berharap dapat pegi sale ni suatu hari nnt :D

mmg jeles tgk hasil rembatan orang tayang kt blog dorang isk isk isk

lydzar said...

@kemma hehe ni kawan FB merangkap ex-opismet jugak ni..

ayu said...

wahhh..bestnya beli macam tu je..pesan2 je kan..hehe

btw, dari tak nak pergi, ter"PERGI" la juga...

gara2 kakak ayu kirim juga duit melalui ayah ayu untuk beli pampers + sabun cuci botol tu ..

pergi hari sabtu jam 8.45 pagi, sampai dalam 9.20 pagi, tengok dah ramai orang (kata je start pukul 10 kan) ..so, tak de parking, last2 parking la kat tempat berbayorrr..
hubby n danial tunggu dalam kereta, so ayu jalan dgn hariz..

beli 6 pack pampers + sabun cuci botol + sabun mandi + baby wipes..huhu..murah2..

nak balik, senang je..barang2 tu letak dalam kotak, pekerja pureen yg trolak troli tu ke depan pintu pagar..so,call je hubby n suruh dia berhenti ambil..^_^

hubby kata kalau dia tau macam tu, memang dia pun nak masuk sama..borong je banyak2 buat stok..
tapi, ayu tak mau, sebab tak sesuai bawa baby..panas sehhhh

sekian, laporan dari ayu..^_^

lydzar said...

@ayu hehe panjang lebar laporan dari ayu

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

aduii...if pegi sure pack giler org
sytak pegisbb takde ape nak beli heheh

Afra Yuri said...

hoh nice! nextime saya boleh beli utk anak buat hehe

Atia Adina said...

ooo...tak per lah ....dapat jugak....jualan ni selalunya memang ditunggu2....sbb brg dia mmg murah betul ngan harga pasaran....

 

MommaLydzar Logo

MommaLydzar Logo

Nuffnang Logo

Nuffnang Logo

Alkesah Kehidupanku ®