His new passion

Ingat tak cerita pasal buku  Baby First Word ni aritu? Kalau tak ingat, sila la klik kt link kaler pink tu :)

Nak share aksi myhandsome ni tengah baca buku. Tekun ok :D


mama tak beli meja utk adik, terpaksa adik study kt lantai je

penat lah study duduk, berdiri pulak

Peace mama!

Yang ni gambar hari lain pulak. Sekarang ni dah takmo kalah dgn kakak. Kakak pegang pen, dia pon nk join sekali. Alhamdulillah, teruskan minat adik dengan buku yer.. :)

Hannah suka lukis kawan-kawan kt taska dia walaupon tak ada rupa orang langsung :P

Bulat-bulat kecil, bulat-bulat besar lalalalalalaaa

Yes ma, anything?? Adik busy ni..



15 words from u:

eRaY said...

wow good nu passion, mentau leh jadi prof. bile dh beso nanti :)
hehe nak cari jugak buku tuk rayna. hehhe nway lydzar beli kt mane ek?

wANieYZ said...

ala..tomey nyer diorg melukis..huhu

lydzar said...

@eRaY doa-doakan lah ye HMs jadi Prof :)

buku tu beli kt kedai buku kt Giant Kota Damansara jer..kt level 2

amirah said...

bagusnya kan..kat mana ek nak beli buku tu lydzar?

lydzar said...

@wANieYZ hehehe aksi mmg comel, nnt bebila nk tempek art work dorang pulak :) langsung tak comel wakakaka

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

sy ade belikan rafiq 2 buku comel.syg sunggoh ngan buku dia..
ke hulu ke hilir bawak..

mmg cute tgk budak2 yg berminat nak baca kan?

cute je hadif..cam bos2 je..ehehe

Iela Fazielah said...

good hadif... rajin menulis n membaca

lydzar said...

@rose --{@ ibuRafiq @}-- heheh seb baik rafiq belum ada kawan nk rebut2 buku tu..kalau tgk HMs, kadang2 geram sebab kakak dia pon minat nk tengok gambar2 coklat n gula2 kt buku hadif

mamasue said...

hikhikhik....tomeinya depa! si dhiya tu tau lukis hantu...bentuk bujur2 pjg, ade mate titik2 2, hidung titik,mulut senyum...=)

velasrizal said...

cutenye bdk ni melukis..

Ramlah Ram Bertudung !

Atia Adina said...

amboi...pandainya hadifff...kemain lagi dia menulissss

lydzar said...

@Iela Fazielah harap2 la berkekalan tabiat ni

lydzar said...

@mamasue hehe hannah asek2 suruh mama lukis kawan2 dia..kalau mama takmo, dia marah

lydzar said...

@velasrizal budak2 mmg kiut heheh

lydzar said...

@Atia Adina tiru kakak dia la tu

 

MommaLydzar Logo

MommaLydzar Logo

Nuffnang Logo

Nuffnang Logo

Alkesah Kehidupanku ®