@Felda Chini 4, Pekan Pahang Darul Makmur

Yeeeeeeeeiiiihaaaaaaaaaaaaa!!

Huhu sungguh taksangka line celcom broadband di Felda Chini 4 amat memberangsangkan. Kalah ler speed kelajuan aku bersiaran dari Seksyen U5 tu..

Bersiaran pada jam 1.45am hari Isnin bukan monday blues di Felda Chini 4. Aku masih dikampung. Baru je ~12.30am~ sampai dari kenduri anak kepada besan my parents kt Kuala Berang. 

Hehe kenduri tu abes awal la, cuma setelah campur dan tolak dengan berjalan-jalan ke Pasar Payang dan berenti makan kt tepi pantai..juga berenti di beberapa stesen minyak mengosongkan pundi maka perjalanan menjadi amatlah panjang.. Letih!

Esok sambung lagi perjalanan jauh kembali ke our home sweet home.. Selasa baru la masuk kerja semula. ~arghhhhh!!!~ 

Orait! Masa utk join masuk dalam selimut cik abg mereka anak beranak beradu! 
Selamat bekerja kawan-kawan di hari Isnin yg mulia! See you on Tuesday yerr!



6 words from u:

noor said...

eh org cini ek....

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

begitula beruk band
tempat yg coverage ok..mmg bes giler bertenet if tak ok..mmg hampeh

eh, tetiber rindu kat terengganu. my home town..wuwuwuwuw

amirah said...

jauhnya jalan lydzar...

eMMe said...

alaa..gi Ganu tak bgtau, nak kirim...kirim Salam! hehehe...okey jumpe esok ek lydzar, have a save journey...

MyKhalish said...

bestnye g ganu.. lm btl xg sn. kepok lekor ado??

eT said...

me baru jek p t'ganu ari tuh...
tp xsmpt pon nk p pasar payang tuh..huhu

 

MommaLydzar Logo

MommaLydzar Logo

Nuffnang Logo

Nuffnang Logo

Alkesah Kehidupanku ®