PhotoRaya done :)

Sekarang tengah bersenang lenang depan laptop. HMs dan Papa dah hanyut dibuai mimpi. Memasing dh kenyang, ape lagi..layan mata la pulak. Mama dh layan 10minit lepas balik dari Tasi Titiwangsa tadi.

Ngantuk sungguh. Ntah ape yg tak kena dgn Hadif, jam 4.30am tadi, menangis-nangis takmo tidur dalam bilik. Puas pujuk dan berdukung segala, dia dok tunjuk arah luar bilik. Nak ajak main or tengok tv agaknya. So aku pon bentang lah tilam boleh lipat 3 tu depan tv dan bukak chenel 611..suruh dia tengok dgn niat dihati mama nk pejamkan mata semula.

Hampess..takmo jugak. Masih menangis. 
Terpaksa la pujuk dengan cara terPOWER diabad ini walaupon proses 100%-wean-off dah hampir berjaya. Apa lagi kalau bukan nenen. Lepas tu baru la dia nak tidur. Aku pon boleh la tertidur dalam keadaan adeh-pedihhhhh!!

Gerak ke Tasik Titiwangsa jam 9am. Laju berdesup Abg bawak, sebab janji dgn MyKhalish team jam 9.45am..Oklah, sampai mayb lewat 5minit gitu kot. Shahril je yg ada. Ila and Aqil Khalish tak follow. Sebab dh sarat dah..

Sampai je, terus start shooting. 

Hadif buat kali keduanya mempamerkan muka yg amat susah nk senyum. Serius sungguh mamat kecik nih!

Hannah pulak macam biasa, buat jugak peel dia. Agak susah nk cooperate. Huhu! 

Mama and papa biasa-biasa je, dh biasa dh dengan kamera chewah! Padahal sebab dh bayar kan, takkan nk buat-buat camera-shy plak. Haha! Tak kuasa orang nak layan nnt.

Kita nantikan DVD our photoraya ok. Heeeee..tak sabar!




2 words from u:

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

wahh..ade photo shoot

ala..depa takm cenyum ke? takpela janji dah setel

lydzar, nip start rasa sakit if bagi nen kat anak masa kandungan umur brapa bulan ek?

lydzar said...

@rose --{@ ibuRafiq @}--

hehe papa kena buat lawak baru la dorang ketawa..

ermm nip start sakit since awal2 peknen lagi. saya memang before dpt tau peknen lagi, niple dh pedih yg amat..

bila dh sah peknen, mmg lg rasa sakit lahh huhuhu saikologi pon sama tu..

 

MommaLydzar Logo

MommaLydzar Logo

Nuffnang Logo

Nuffnang Logo

Alkesah Kehidupanku ®