Mommalydzar's Family PhotoRaya 2010

Ini lah dia tayangan perdana our Photoraya :) Aku tak tepek banyak la yer..Sape nk tengok lagi, jom la pi tengok kt Facebook ku :)


Sesi satu family;





Sesi anak-anak ;




Sesi mama dan anak-anak;




Sesi papa dengan anak-anak;


Sesi wajib ada hehe!!




Sekian.. :D

21 words from u:

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

phewitttt....cun2..ehehhe
merah nye mak ngah..tapi takpe..tuan empunye badan lawa..pakai ape ponlawa...:-)

azzey said...

lydzar: nice picture & nice kaler!

Sumijelly said...

suka gmbr yg berdua tu....
yg separuh ngan last...

errkk.......mengandung ker??
sbb tangan tu seolah2 menunjukkan perut jer..

Maaf la kalu bukan yek...huhuhu

Sumijelly.com

kemma said...

lawa la..tambah2 pic berdua ngn cik abang tu..jelez neyy..bila nak berfotoshot camtu..hehe

lydzar said...

@rose --{@ ibuRafiq @}-- pheeewwittt! ai blushing ni..u puji ai ekekekek!

lydzar said...

@azzey yup big clap to the fotografer and cik abg yg tukang pilih kaler dan kain

lydzar said...

@Sumijelly hehe ye la sumi, mmg peknen 5months dah ni..tp perut blom bulat betul nak amek shoot mcm tu..

lydzar said...

@kemma hehe buat je bila-bila, fotografer always there to snap..tp kena book lah yer

mamasue said...

dlm hati ada taman jugak en.din ni eh...mamasue suker lah tgk hangpa berdua...=)

Amy Syaquena said...

salam..

shantik sedondon gitu..

amirah said...

nice pics..and pewot mak yung pun dh nampak.. : P..love the pics..nice!!

mamaaerish@eb said...

sgt catek... eB sgt tertarik... sapa eh photographernyer... i lioke... ;p

kim slm tau...

lydzar said...

@mamasue cik din ni kalau sesekali dia dok dalam taman, mmg kompom hati berbunga2..harharhar

tp syukur la sebab dia tak kekok depan kamera..

lydzar said...

@Amy Syaquena thanks

lydzar said...

@amirah haah dh nampak, tp sebab baju besar so tak obvious sgt la kt gambar tu

noor said...

salam ziarah n salam kenal dr saya
lawa lah merah...sedondon gitu

noor said...

thanks dtg singgah blog i..i follow u yer...

Iela Fazielah said...

wah... cantik2... akak suke.. bila la akak nak wat photoshoot mcm ni gak.. jelesnyer....
p/s: perut mu sudah semakin jelas kelihatan ya.... :D

Khairy said...

lawanya gambar...pakai camera apa? peh..sume sedondon warna merah...nasib baik takde lembu kat situ, kalu tak mesti kena sondol..hehe

Atia Adina said...

cantiknya gambar2 tu.....nak buat gak lah.....tapi bila eh????malas memanjang.....heh heh heh....

Sofrina said...

Sangat best n sangat sweet..happy family...

 

MommaLydzar Logo

MommaLydzar Logo

Nuffnang Logo

Nuffnang Logo

Alkesah Kehidupanku ®