FabulousMom Warehouse Clearance Sale



Date : 20-23 Nov 2010
Venue : TTDI, Puchong and JB Outlet

TTDI :
136A, Jalan Burhanuddin Helmi
Taman Tun Dr. Ismail,
60000 Kuala Lumpur
Tel: 03-77296088

Puchong:
21-1, Jalan Merbah 3
Bandar Puchong Jaya
47100 Puchong, Selangor
Tel: 603-8076 6121

JB:
34A, Jalan Sutera Tanjung 8/4
Taman Sutera Utama
81300 Skudai, Johor Bahru, Johor.
Tel: 07-5852 968
 

Been here yesterday. :) TQ to Izza sebab sharekan link and info pasal sale Fabulousmom ni kt Facebook wall.

Set appointment dgn Abg on Friday. Kena bagitau dia awal-awal kalau berhajat nk kemana-mana :) . Jom intai apa rembatan ku hari tu. 



Jeng jeng jeng! 1stly, mestilah FM Eco Bag Purple (Rm2.90)..
Actually amek beg ni sbb senang nk letak barang-barang kt tangan masa tengah kesana sini memilih barang kt rak. Maklumla bakul or troli tak disediakan. Mustahil nak sediakan troli sbb FM kt TTDI ni kecik saje. Then bila dh kt kaunter, bayar je la sekali beg ni.


Ini je pon yg aku beli semalam memandangkan akaun Maybank belum ditop-up oleh tuan majikan. Belum 25hb lah katakan. So korek-korek tabung yang ada, kena beringat la time capai barang nih. Ok within budget aku laa.


Nursing bra : Amber Polka Dots,  Amber Leopard - RM55.90 after less =  RM15
Lydia Black RM69.90 after 30% less =  RM48.90
Hailey Cooler Bag 3 i n 1 : RM59.90 after less = RM25 
Thermal Ice Sheet : RM11.90 after 20% less = RM9.52
Jingle Jungle Storage Bottle : RM2.50 x 12 = RM30


Semua pon gadget utk next breastfeeding journey. Tujuan utama adalah nak carik nursing bra. Able to grab three.Nak carik lebih lagi, but saiz macam limited dan yg bebetul murah bagi aku cuma Amber tu aje lah :P
Yang lain got less only up to 30%, ingatkan adalah yg sampai 50% tu..

Tengok jugak kt nursing blouse, tapi takdek yang berkenan. Ada item with 20%, 30% and 50% .


Hadif pulak usik-usik toys tp mintak mahap yer dik, tu semua out of my list :P

Tapi kasik chance la dia main-main sekejap dgn toys tu. 

See how comfortable he is in the Bumbo - sampai takmo bangun.


Bumped into team MyKhalish kt sana :) Say hai dan masing-masing busy buat pilihan. 
But atas advise Ila jugak la, aku tak jadi bayar My Lovely Closet - Reversible Baby Pouch (RM69.90) ada less 30%.
Katanya pouch tu senang melendut sebab dibuat dari stretchable material. 

Huhu ye kah? Dah ada review yg itu macam maka aku pon cancel. Tak worth la beli kalau tak boleh pakai dengan comfortable. Baik aku beli ring sling je.


After sejam kt dalam FM, aku beratur dan bayar. Sekian la cerita perabis duit minggu ni..


11 words from u:

nur said...

murah nyer nursing bra tu RM15 jer... best best!

makdara TERdiva said...

memang seronok bershoping barang2 baby ni smpai poket nipis pun tak sedar..haha!

wahida said...

cantiknyer beg purple tu..

Aidanisme said...

kak... bile nak buat full review nokia C3? macam berminat tapi nak tau best ke tak best..

Sharinginfoz said...

seronok betul dok dalam benda alah colour kuning tu

lydzar said...

@nur tu la, kalau ada byk pattern yg harga rm15, mesti dh amek lebih lagi..

lydzar said...

@makdara TERdiva hehehe..tp bila anak dh berderet ni, kena sedar diri gak la..kang kakak abg takdapat apa2..kesian jugak

lydzar said...

@wahida hehe beli menandakan pernah shopping kt FM :P

lydzar said...

@Aidanisme owhh nak tau ek..nnt saya buat eh..esok or lusa..

lydzar said...

@Sharinginfozmemang..dia takmo keluar dari bumbo seat tu..

Atia Adina said...

baru tadi kak ipar ad kal minta tolong belikan barang kat FM ni.....dia baru tau ada sale.....heheheh....kul 8 tutup dah....confirm tak sempat gi

 

MommaLydzar Logo

MommaLydzar Logo

Nuffnang Logo

Nuffnang Logo

Alkesah Kehidupanku ®