Parcel from GDex

Baru je amek kotak ni kt receptionist kt lobi. Kotak besar yang ringan saje.


Ada apa dalam tu? Ini lah dia hasil pesanan ku pada Nurul masa Pureen Warehouse Sale aritu.


Selamat dah sampai. Bertambah la koleksi botol baru HMs..Botol-botol lama bakal dibuang ke tong sampah.



10 words from u:

amirah said...

waa...banyaknya stok.Lydzar, saya mmng tgh cari source ni.Botol2 susu mmng terus dibuang ke?saya pun nak berkira2 nak buang semua botol susu tapi macam sayangnyaaaa..dahla ada berpuluh2 untuk stok EBM.huhu..rasa mcm nmpk ok je..brape lama ye untuk botol susu ni?

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

ooo inila ghupenye..eheheh

lydzar said...

@amirah tak la byk mana, 3 utk hannah, 3 utk hadif :)

ermm botol yg mcm mana tu?

kalau botol susu jenis Pureen yg bukan BPA free ni, rasanya elok after 3-4months of usage, kita buang je..tp kalau yg BPA free, tunggu sampai macam ada tercalar2 kt bahagian dalam botol tu, baru buang..

yg saya nk buang ni pon, jenis yg bukan BPA free punya.

lydzar said...

@rose --{@ ibuRafiq @}-- heheh ini lah dia...pink utk hannah, blue utk hadif

eT said...

botol2 ni stok utk bp lama plak nih???huhu

lydzar said...

@eT mayb utk 3-4bulan selagi tak bercalar kt dalam botol tu

wahida said...

anak2 saya pun sumer pakai pureen...

amirah said...

@lydzar

ooo..yg ni botol2 bumble bee yg kecik2 tu..wat simpan stok EBM.Panaskan terus dr botol tu..sayang nak buang

lydzar said...

@wahida hehe Pureen buatan Malaysia

lydzar said...

@amirah kalau botol BumbleBee, tengok kot2 dah bercalar bahagian dalam botol, baru buang la kot..mmg sayang bekas2 simpan EBM ni..lgpon kita pakai kan giliran dia macam panjang sikit..

 

MommaLydzar Logo

MommaLydzar Logo

Nuffnang Logo

Nuffnang Logo

Alkesah Kehidupanku ®