Gambar Siti Nurhaliza di Shout Award

Aku pon tak tau la ape sebenarnya pokok pangkal Shout Award ni. Award yg kena menjerit-jerit kah?  :D

Tadi jenguk kt blog BeautifulNara ~sesekali sehari layan gosip, seronok jugak~ tertarik pulak nk share gambar Kak Siti NurhaLIZA kita  ni..

Nampak semakin sihat dan tembam kot..Cuba tengok bahu dan lengan dia..
Maklumlah hati senang dalam pelukan Dato Misai kita :)


Tapi tetap masih menten awet muda dan cun  :)


Sapa peminat kipas-susah-mati Siti NurhaLIZA??  Angkat tangan!!! 

Sila lah tatap wajah kesayangan korang sementara aku tak update entry baru lagi yer :)

pssstt : lupa plak..dedua gambar ni aku pinjam kt BeautifulNara yer..Ada byk lagi gambar..sila lah ke sana sana sanaaaaa..~efek gema~

12 words from u:

mamasue said...

eceh...dan2 LIZA tu capital letters ehhhh...=P

wANieYZ said...

siti ni memang lawa..tp kdg2 tgk fesyen dia cm xcomey jer..huhuhu

e.l.i.s.s.m.i.e said...

baju ker jaring netball tu tok? :p aku suka gak kat tok :p

lydzar said...

@mamasue haha mamasue memang alert!

lydzar said...

@wANieYZ dia takdek advisor ke eh bab2 fesyen dia?

lydzar said...

@e.l.i.s.s.m.i.e mayb baju ilham dari jaring netball la kot :D

*azni* said...

semangat nye tok ti..

Atia Adina said...

baju dia nampak seksi ar.....dia ni kejap kurus....kejap gemuk....

eMMe said...

siti pakai ape pun cantik, tu pakai topi peh tu, ade cam selendang belah tepi2 tu...ape motifnye? hihihih...

amirah said...

tok ti senang ati ni...

Aidanisme said...

tu konon tudung ke tu? tapi leher selambak nmpk... pelikkk

Mr Farid Mrs Nashrina said...

igt lagi zaman memburu siti kat sek dulu... ada kawan2 duk sebelah rumah sitilah katakan...

 

MommaLydzar Logo

MommaLydzar Logo

Nuffnang Logo

Nuffnang Logo

Alkesah Kehidupanku ®