GA sempena anniversary ke3 blog Cik Warnida

MamaAdam tag aku ..dan utk pengetahuan aku sendiri, rupa-rupanya MamaAdam ni adalah mama pada HM's taska-mate. Tak sangka, memang ada sesekali bertegur sapa dgn MamaAdam, tp aku sungguh tak perasan dia juga adalah blogger yg masukkan list blog Mommalydzar dalam bloglist dia hehe!

Okeh MamaAdam tag aku buat GA yg Cik Wanida anjurkan sempena anniversary blognya yg ke 3.
GA bermula 1.11.2010 ~ 1.12.2010.. Terma & syarat dekat sini.

~wah ada kartoon Pocoyo faveret Hannah masa kecik-kecik dulu la~
skang ni mama sekat rancangan kartun kt HMs - taktik supaya tak berebut-rebut remote nnt hihihih

ermm tag..

Nak tak kak kemma, ibu Atia, dan juga mamasue, aci tak? Hehehe jangan tak buat  ye korang :)

3 words from u:

:"♥Warnida:"♥ said...

mama iydzar..tq mama:-) sudi JOin GA nida.....pocoyo tu pn kartun cik warnida suka jugk..my superhero hihihihi :p mcm bdk2 kih3

Atia Adina said...

alamak kene tag....hmmmm...k nanti ibu atia buat.....due date lambat lagi kan....heheheheh...punya lah malas...

eMMe said...

gud luck lydzar, memasing join GA belaka, hahaha...

 

MommaLydzar Logo

MommaLydzar Logo

Nuffnang Logo

Nuffnang Logo

Alkesah Kehidupanku ®