Monthly check-up @22 Weeks

Macam biasa kt Klinik Soraya Seksyen 3, Shah Alam. 

At 22weeks i gained 4kg from previous check up @16months. Banyak kan! Within 6 minggu boleh naik banyak tu!

Dapat result blood test, Alhamdulillah everything OK. Tak sangka, Klinik Soraya pon hantar blood test kt  BP Lab. Kan aku pernah kutuk BP Lab ni kt entry aku dulu.

Scan kali ni Doc dh bagitau apa yg aku beria nk tahu :D Kami dah tau pon sape yg bakal dapat geng. Kakak Hannah or Abang Hadif.

Sape nak teka, Angkat tangan!! 

Tapi takdek hadiah la yer.. Akaun masih lagi belum di top up oleh tuan majikan. Jadi tuan tanah tak dpt nak bagi hadiah atas teka teki suka hati ku ini.. :D


6 words from u:

mamasue said...

mamasue nk teka kakak hannah lah dpt geng...sama lah mcm kes mamasue =)

Zaidah said...

tak sabar nak tahu boy or girl....

amirah said...

bestnyaaaa...jeles tp kena sabar sebab luka c-ser pun rasa perit lagi..huhu

Atia Adina said...

eh...mamasue dah tau ke????ooo....dapat girl gak ke?????geng ar ngan dhiyaaa.....

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

kite teke..itu geng rafiq n hadif..ehehe

e.l.i.s.s.m.i.e said...

baby girl erk :)

 

MommaLydzar Logo

MommaLydzar Logo

Nuffnang Logo

Nuffnang Logo

Alkesah Kehidupanku ®