Corporate Gift Idea

Boleh la kan, masukkan hal-ehwal kerja kt dalam blog nih :)

Sekarang ni aku telah menjerumuskan diri dalam komiti diner opis nih. Terjerumus ke lembah bahagian logistik yg nak kena pikirkan hal-hal remeh temeh utk door gift, hadiah cabutan bertuah, backdrop, fotografer and videoman etc etc..

So nak tanya, ada kengkawan yg ada berbisnes dgn segala yg berkaitan dgn hal-hal tersebut tak? 

Priority sekarang nak carik corporate gift utk dijadikan door gift. Bajet within rm40 per pcs. Ada sesapa berkenan nak bagi quotation?

Nak carik jugak sesapa yg boleh provide service utk cameraman dan videoman. Majlis mayb berlangsung selama 4jam. Ada sesapa nak bagi quotation?

Seperti biasa, kumpul quotation dulu..later komiti akan pilih yer.

Kalau berminat nak dapatkan bisnes dari kompeni aku nih, sila emailkan ke norliza@pbjv.com.my
 

3 words from u:

mamasue said...

klu lydzar pegi kt area PAS (alam sentral) ni,mmg byk kedai yg blh buat benda2 gitu...

ummi mien said...

liza, kalu aku rekemen hubby aku tuk jadi cameraman bole? tp bab video tak de la.

lydzar said...

@ummi mien mien, bagi la quotation

 

MommaLydzar Logo

MommaLydzar Logo

Nuffnang Logo

Nuffnang Logo

Alkesah Kehidupanku ®