[VIDEO LAWAK] DR. Rozmey hampa dengan kutipan 2 Alam

Hehehe.. disebabkan kenyataan berdegar-degar Dr Rozmey pasal Filem 2 Alamnya, maka memang sangat ramai lah yg ternanti-nanti tahap kebabom filem itu.

Adakah betul betul KEBABOM?????

Kita saksikan respon dari tuan empunya badan ok..



Congrates pada translator adegan ini. Source asal, aku tak pasti tapi aku pinjam entry ni dari blog AmazingNara

Satu lagi video kelakar yg korang patut tengok adalah video reaksi Hitler pasal kes remaja comolot dekat KL aritu..

Selamat ketawa!!


8 words from u:

Atia Adina said...

ala...tak pat tengok...acess denied..

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

dokleh nok view pong acces denied..uhu
ni kes company block any video streaming..grrr

eMMe said...

ye ke lydzar
me pun ade gak dgr
pasal filem DDR ni tak brape nak dpt sambutan...
pecah punggung dowang ckp
isk..iskk..kesiannye...kalo betul la citer ni...hhuuhhuu...

wahida said...

dgr tajuk pun mcm bohsan jer....

Zaidah said...

klu betul ciannyer...sampaikan kat facebook pun ade yang buat fan anti DDR

eT said...

DDR tu target tinggi tuh...huhu

kemma said...

haha..padan muka dia..riak sangat..tu la..lain kali jgn nak gebang je lebey...wah over plak akak..kehkeh..mmg x minat doc ni..yg plaing klakar bila bercakap je dia bahasakan diri dia doctor ..lawak arr

Afra Yuri said...

oh another video? must watch haha! :)

 

MommaLydzar Logo

MommaLydzar Logo

Nuffnang Logo

Nuffnang Logo

Alkesah Kehidupanku ®